ahojte zienky mam otazocku na vas- Takze, s mojim priatelom sme pred 16 dnami (15.11) mali nechraneny styk,a dva dni pred tym tiez. Pravdepodobne to boli moje plodne dni kedze cyklus mam vacsinou pravidelny(28dni) a menzes som mala 1.11. no potom som dalsiu dostala o 4 dni skor (24.11) a bola uplne ina ! (normalne mam neskutocne bolesti a velmi silne krvacanie hlavne prve 2-3 dni) no teraz to bolo len jemne krvacanie + spinenie a trvalo to len 3-4 dni a ziadne velke bolesti. Dnes ubehlo teda 16 dni a robila som si druhy test (jeden dnes a ten druhy v pondelok) = oba boli negativne , ale bola som aj vo velkom strese-moze to byt aj tym?. No to ako sa citim je zvlastne , lebo je mi uz tyzden a pol nevolno od zaludka (budim sa na to aj v noci) nechuti mi jest ale rano sa budim na strasny hlad a je mi z toho zle, vela veci mi nevonia a boli ma hlava,som unavena a v podbrusku citim obcas cudne pichnutie alebo taku jemnu bolest- a podbrusko mam mierne nafuknute , prsia ma sice nebolia ale stale ich mam take naliate ako pred menzesom, ale nie velmi . Poradte mi ak ste mali niekto podobnu skusenost. Mimku by sme sa potesili preto ma to velmi trapi, hlavne ten negativny test (ale nepatril k tym kvalitnejsim len za 2 ecka :( za kazdu odpoved veeeelmi dakujem-uz som mala tuto istu otazku, tak sa nehnevajte, ze sa opakujem, ale tam som nemohla odpovedat lebo to nebola diskusia len otazka..este raz dakujem kocky 🙂
@lalalila ano dakujem, urcite si kupim iny test a skusim to zas ja len ze tie priznaky zacali skor ako som si uvedomovala ze mozem byt v tom...takze teraz na to urcite vplyva moja psychika ale to len posledne 4 dni predtym som to neriesila a bolo mi zle a preto som zacala uvazovat o tehu...a nie som ani prechladnuta a stale len spim a oddychujem...neviem co to moze byt... :( ale dam vediet 🙂
@jasminetea a co da tyka ovulacie ja som otehotnela 2 dni pred menstruaciou ;)
@lalalila no mne sa podla vytoku zdalo ze sme to trafili na ovulaciu- to bolo na 13 den cyklu a potom aj na 15 den ( ved to ze my sme to dva krat) nuz musim len vydrzat, ale vsak bude dobre tak ci tak ..
Ja som mala presne ako ty poslednu menštruáciu 1.11 a teraz ako som mala dostat tiež ziadne bolesti a len prvé 2 dni take slabe. a dalej nic viac, tak som si urobila test a bol pozitívny. V poslednej dobe sa mi točilo v hlave a v podbrusku som citila bodavu bolest. Radsej skus iny test....🙂
@lucia2284 jeeej tak to mas super ak ste chceli 🙂 no ja neviem skusim iny test ale uz sa mi to zda divne lebo mam taky priehladny hlien a to je znakom len ovulky ci aj tehotenstva?
Ja toto mam od oktobra.bolest v podbrusku,zavrate sem tam ma fajne napne citim nevolnost.ms tri dni a velmi velmi slabulinka co sa mi nestavalo k tomu prvy den neskutocne bolesti.no tehu nie som
Baby je mozne,ze by som mohla byt tehu??v utorok som mala mat ovu,ale v pondelok som bola na laparoskopii a s manzelom sme sexovali v sobotu pred laparkou...strasne ma naduva a bolia ma prsia..ale asi to nieje mozne ze??nepustaju nejaku tekutinu do vajcovodou,?tym padom spermie vymyli...jaaj,neviem..
@zuzi0911 ako vies ze nie si tehu? a co ti je to uz dost dlho ...nie?ale ja som na rozdiel od teba nemala ziadne bolesti tak teraz som dopletena este viac nez som bola a este ten priehladny vytok :( fakt uz to nechavam asi na osud...ale ak niekto viete viac sem s tym 🙂
@jasminetea pred dvoma tyzdnami som bola koli tomu u gyna.v maternici nic nieje aj hcg je negativne.vsetko je v poriadku ani zapal nic.tiez mam z toho misung.no co uz.
Ahojte potrebujem poradit...maleho plne dojcim a v poslednych dnoch zaznamenavam pokles tvorby mliecka a maly ked ma ist spinkat a uspavam ho tak neskutocne placka,tak sa chcem spytat ci mozem byt tehu...ci moze byt priznakom pokles mliecka ?
@enanena pokles mliecka nema podla mna nic spolocne s tehotenstvom...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@jasminetea neostava ti ine len pockat kup si iny.test a sprav si ho o 2 dni a uvidis ale test vacsinou ukaze ak si tehu ale niekomu az neskor a to ze ti je inak moze byt aj psychikou ja ked sme sa snazili o prve babk som si to tiez myslela ze mi je zle a ze mi to nevonia a nebola som tehu ;( ale urcite si zopakuj test kazda sme ina