Ahojte. Stala sa mi taká vec že jeden mesiac menstruacia prišla ako hodiny. Mesiac na to prišla opäť ale len jednodňová, nevenovala som tomu pozornosť ale o pár dni som skúsila urobiť test kde vyšla slabá druha čiarka, ráno som skúsila znova a negatívny. Isla som týždeň na to k doktorke kde mi povedala že som 5-6 týždeň a mám prist na potvrdenie o týždeň. O týždeň mi povedala že tam nič nevidí a vzala krv. Na druhý deň som prišla po výsledky s tým že som teda neni a nevadí podarí sa nabudúce ale sestrička ma zastavila s tým že musím počkať na doktora. Hcg mi vyšlo 33, urobil sono a povedal že o pár dni znova na krv či sa dvíha lebo ak som tehotná je to len počiatok. Ja nedočkava som si urobila ešte jeden test ktorý vyšiel znova pozitívny s bledou druhou čiarkou. Stalo sa niekomu niečo podobne ? Je mi ťažko z toho čakania. Vďaka za všetky odpovede
No ja si myslím že čakajú či nemáš mimo tehu... krvné testy ukazujú najlepšie pri nízkom štádiu... držím palce
5-6tt a nič nevidí??? Neviem no ,,len aby to nebolo mimomaternicové tehu,,,mne v 6 tt bolo krásne vidieť bublinku aj s akciou srdiečka...Držím palce
Zajtra po 14:00 budem vedieť ako to ide s hcg, dám vedieť. Len nech už konečne to mám za sebou že čo teda. Je to strašne
Tak nakoniec nič, vraj spontánny potrat, hcg padlo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tak to ťažko povedať. Počkaj čo povie lekár. A na budúce choď radšej neskôr na ultrazvuk. Aj ja som tak bola v 5 tt a iba ma vystresovala.