Ahojte, mam otazocku. dnes som bola u doktora na kontrole kedze som mala pocit ze som tehu. Mala som menzes ak sa to da tak nazvat alebo len spinenie... trvalo to len dva dny. Doktor hned na ultrazvuku videl ze tam nieco je, takze mi povedal za som tehu. Lenze na krvnom teste co mi hned robili som mala malu hladinu HCG, cize sestricka mi povedala ze som asi neni... je taketo nieco mozne ze na ultrazvuku nieco je a v hladina HCG je nizka? Dakujem
hej tehotenske testy vysli negativne, a aj plod alebo ako to nazvat je velkostou 0,45mm cize bude to asi naozaj zaciatok teda aspon dufam 🙂 o tyzden mam ist znova na kontrolu..
este otazocku viete mi niekto poradit ako vysoka ma byt hladina HCG?
@erinka30 http://www.orift.com/cs/hladina-hcg-moc-krev-54 je toho dost na nete... 🙂
dakujem sisy222
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
v prvych dnoch byva hladina dost nizka a aj tehotenske testy sa mozu ukazat ako negativne. ukaze sa to v najblizsich tyzdnoch, ci sa bude zvysovat. cize treba pockat.