dobry den. s priatelom sa snaizime uz od februara tohto roku o babetko ale stale nam to nejde. podla mojich doterajsich vysetreni som v uplnom poriadku len mam predlzenu periodu. takze mrcha mi pride niekdy v dany den ked ma ale niekedy mi meska aj dva mesiace. chcela som sa spita. posledne dni mi bya dost zle.a mavam palenie záhy. ale neviem ci su to len dozvuky z crevnej chrípky co som mala minuly tyzden alebo si sa moizeme uz pomalicky zacat tesit. zajtra by som mala dostat mrchu. v poslednej dobe ma tiez pobolieva podbrusko a mam aj dost nafuknute brucho. posledna mrcha bola nejaka slaba mala som sice pri prvom dni krce ale trvali mi iba 3 ci 4 dni co ja ju mavam aj 6-7 dni. a aby som nezabudla byvam posledne obe strasne naladova a hned sa dokazem rozculit alebo rozplakat.
prosim pomozte mi uz som zufala a strasne tuzime po prirastku do rodiny. dakujem
ved si urob test, uz ich mavaju aj v potravinach..........
Treba si kupit test, to je jedine riesenie... Ja viem, ze zase, ked tam bude len jedna ciarka, bude to zufale, ale tieto priznaky... to nemusi byt tehotenstvo, aj ked moze. Alebo ist k lekarovi. Ale odporucam az po tom otestovani. Niektore z priznakov som mala aj ja, ale to ma kazda zena inak... Takze kup si test 🙂
no veru ťažko povedať, nám sa tiež vyše roka nedarilo a keď som už aj pomaly prestala na to myslieť lebo som mala roboty až až lebo sme sa sťahovali tak som zistila že budeme traja. Pamätám si že mňa strašne boleli prsia a dosť sa zväčšili, a naladová som bola tiež. V novembri minulý rok mi meškali 6 dní potom prišli také slabé a v decembri už meškali 10 dní a spravila som si test a že 4+4 tt. počkaj a skús potom spraviť test. 🙂 držím palce
Tak to je bomba ak si úúúúúplne v poriadku -len ti vynecháva menštruácia. To je úplne vážne 100% zdravotný stav 😕
len test ti dá odpoveď🙂... na čo čakáš?...😉
tieto otazky by mi uz vo fore normalne chybali....kazda ma vsetky priznaky (to len mne to nikdy nedoslo a bolo prekvapko) a kazda chce aby sme jej tu vsetky pisali ze urcite je v tom 😝 tehotenske testy im asi nic nehovoria...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
no,príznaky čo popisuješ teda okrem záhy mávam pred každým menzesom.takže pre mňa je ťažko súdiť,či to u teba niečo znamená.ak máš nepravidelný menzes,mala by si riešiť upravu s gynekologom.dlžka alebo intenzita menzes sa mi mení pri chorobe alebo strese.sprav si test a budeš kludnejšia.