Dobrý deň, prosím vás môžem byt tehotná? Robil som si testy a stále sa mi tam objavila veľmi slabá čiarka až do dnes už mám 5 deň menštruáciu ale dnes mám úplne slabú … a dnes na to teste nieje žiadna čiarka čo myslite.
@vikyrin To skôr vyzerá na biochemické tehotenstvo, keďže čiarka Slávka, až zmizla ... :/ ... Teda, ze pred menštruáciou si tehotná možno bola, no nedošlo k uhniezdeniu a vyplavilo sa počas MS.
Biochemické tehotenstvo. Tehotná už niesi - bola si avšak oplodnené vajíčko sa neujalo (deje sa to veľmi často z rôznych dôvodov).
Podľa mna si bola tehu ale ako píšu žienky vyššie jednalo sa o biochemické :/
nie nie si tehotna
Vyzera to,ze si tehotna bola ale s MS to odislo.
@martul ja toto tiež nechápem, dostanem menzes a ešte päť dní testujem🤦, Ja každú jednu chápem, že túži po Tom bábätku, ja som si prežila svoje a podarilo sa nám po 12 rokoch, ale stačí, že jedna napíše, že mala menzes už ako tehotná a zrazu všetky majú to isté, aj keď im desať žien napíše, že je to skôr rarita, ale oni si idú svoje.
@vikyrin na čo je takéto prehnané sledovanie dobre? Toto vážne ženy takto riešite toľkými testami? Ak máte takúto psychiku, potom sa nedivím že sa vám nedarí.
Zahoďte starosti, užívajte si radosti a ak sú obaja partneri zdraví (aj podľa lekárov) tak sa podarí vždy... Z takéhoto konania sa vám len vytvára stredový hormón kt.plod ani neprijme predsa.
@iwesska toto sa predsa nemôže rátať ako tehotenstvo 😶😶😶 to že tam bol nejaký pokus spermie o oplodnenie a neuchytil sa, nerátam že je to tehotenstvo. Ak by ste si nerobili hneď test ani nevie človek že sa tam ,,niečo,, črtalo čo nevyjde.
Podľa prvého testu to vyzerá, že áno, bolo oplodnené vajíčko(schválne nepíšem, že si bola tehotná) ale neuchytilo sa a odišlo s menštruáciou. Stáva sa to veľmi často, ak žena netestuje, ani si to nevšimne. Teraz už zbytočne robiť testy, keďže krvacas, a čiarka už vôbec nie je nijaká.
@vikyrin môže slabo krvácať (ak by si aj tetaz hned počas krvácania otehotnela, určite ti to v tom momente neukáže test) ale to je skôr rarita, nie pravidlo. Navyše v tvojom prípade je skutočne zbytočne robiť testy, čiarka nesilnie, vlastne už žiadna nie je, nestresuj sa takto, bohužiaľ šlo o biochemické tehotenstvo. Chápem tvoju túžbu, ale takto sa len sama trápiš denným testovaním a pohľadmi na negatívne testy.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Vyzera to, ze nie si ja tam nevidim ziadnu ciarku