Ahojte baby robila som si obycajny tehu test stale mi nabehovala len jedna silna ciarka skusala som to asi 3dni cca potom mi naskocila aj druha strasne slabucka dnes som si kupila digitalny test bohuzial ukazalo mi - ale trosku aj + bol tam obris.. Citala som ze ked ho rozoberiem tak malo by to byt sfarbene ako na obycajnom teste otvorila som to a mala som tak jednu silnu druhu slabsu .. dodavam ze dostala som nemstruaciu 6dni pred... Je mi dost casto nevolno tocenie hlavy na zvracanie uz asi 2 tyzdne prosim skuste poradit. (Dajte vacsi jas na mobile aby ste tu druhu ciarku videli)
Digitalny test ma vzdy 2 ciarky , takze ak ukazal minus ,tak tehotna nie si
@digitalny test ma vždy domonca 3 čiarky tam su dve oaličky. Opris plus absolutne nič neznamená test je negatívny. Pozitívny je len vtedy ak je tam jasne plus + týždne. A k tým čiarkám oni musia byť tmavšie. Prosím nerozoberaj testy nemá to zmysel. Keby máš 2 týždne príznaky tak máš na každom teste kolajnice ;)
@martinaju presne tak. Ja som ho kúpila a takto prekvapila drahého… škoda že len do 3 tt ukazuje 🙂
Ja som myslela že aj viac, ale už piatok ideme MUDr. Budeme múdrejší ❤️🙏🏽
@misa3434 nie si tehotná. Ten ,,obrys” tam je stále, ak by si tehotná bola objaví sa ti tam plusko. Digitálny test má takmer vždy dve čiarky, keď ho rozoberieš. A je to úplne zbytočné, úprimne baby nerozumiem na čo toto niektoré robíte. Sprav si o pár dní prúžkový z ranného moču a uvidíš.
@monka105 Falošné nádeje im tu často dávajú aj iné baby na MK… “niečo tam vidím, niečo sa tam črta” a pod… potom že baby sú z toho už ozaj “na hlavu”…
Ani sa nečudujem keď niektoré im tu naozaj nahovaraju že môžu byt tehotné aj bez pozit. Testu (možno aj bez sexu🤷🏻♀️🙂) neviem čo aj tie z toho majú… že robia niekoho falošné šťastným…
@malinoismum áno, ja chápem, že baby chcú veľmi bábätko, ale keď raz mám negatívny test, mám negatívny test, bohužiaľ. Ďalšia vec je, že tie baby veľakrát samé ani nechcú počuť nie a hneď sa urážajú. Nerozumiem potom na čo sem niekto pridáva fotku testu, keď je ochotný prijať iba verziu, že ide o tehotenstvo. Veď sa nič nedeje, nevyšlo to tento mesiac, budem skúšať zas ďalší a dúfať, že to vyjde.
@monka105 Asi novodobá Dg. Inak si to vysvetlit neviem…
Potom sa ženy čudujú, že aké komentáre tu nájdu. Alebo hneď napíšu, hlúpe komentáre si nechajte. Veď ale niekedy sa rozum zastavuje, čo všetko tu vedia dať. A ako toto rozoberanie testov, to je kapitola sama o sebe 🤦♀️
@domka222 a kapitola II. Negatívy, tóny, úprava foto…
Dobudúcna nerozoberať test! Ak tam čiarka plusko nie je tak tehotná nie si alebo testuješ skoro. Ak sa o bábo snažíte dlho (viac ako rok) šup doktoroci na vyšetrenia, ak budú ok daj tomu ešte pol roka a ak nie tak zájdite do centra. Troška sa uvolniť a nerobiť vždy test tiež pomôže. Test si sorav len ak by ti meškala ms načo sa trápiť každý mesiac?
Kebyže zvracias z toho, že si tehotná, tak žiadnych duchov naháňať nemusíš a ani rozoberat testy.
@misa3434 staci ze si v strese, bola si chora a mozes mat iny cyklus...ak ti testy vysli negat a menstruacia bola tak je velmi nizka sanca ze si tehotna (iba preto ze mas priznaky-tie mam kolko x aj ja a proste nie som tehotna)...dokonca raz mi meskala cca 9dni, testy boli negat a nie nebola som tehotna (hoci priznaky boli)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.