Ahojte...uzivam HAK, tento mesiac sa mi menzes spustil hned po uziti poslednej tabletky, co sa mi nikdy nestalo (vecer tabletka, rano zacalo spinenie) v ten den sme mali este pohlavny styk a "nedali si pozor". Teraz je 9.den po styku a cely den ma boli podbrusko ako pred menzesom, mam ruzovy vytok, boli ma hlava a mala som aj zvysenu teplotu. Myslite ze by to mohlo byt uhniezdovanie?
@danko85 o akej ovulacii hovoríme ak berie HAK?
@alzbeta1991 to záleží od toho aká to je hak 🙂 kamarátka 2x otehotnela pri hak, ja som mala 2x hak, pri jednej ovulácia bola normálne len zabranovala neviem ako to nazvať "oplodnenemu vajíčku prežiť" a druhá bolo nejaká kombinovaná či aká to pri ktorej k ovulácii nedochádzalo 🙂
@danko85 HAK je skratka pre hormonálnu antikoncepciu... Takže musí blokovať aj ovulaciu, okrem ďalšich niekoľkých ochrannych prvkov. Pokiaľ nespravila chybu v užívaní tehotenstvo to nebude.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sima018 kľudne sa môže jednať o ovuláciu, keďže styk bol deň pred MS a je veľmi malá šanca že si mala plodné dni v ten deň, nestresuj sa zbytočne a ak si si není istá, tak o dva týždne zájdi k dr na krv kvôli hcg a budeš to mať najistejsie 🙂