Baby dnes som 9dpo a zda sa mi že vidím dusika
Vidíte aj vy ?
nič
Vidím
Ja zial.nevidim, mozno lepsiu fotku?
Nie..
@miky25117 nic tam neni.. A davat testy do negativu je podla mna chore..
Tiez vidim
@klarissa25 do negativu som to dala pre vás tie ktoré máte slabší zrak ja tam ciarku vidím dokonca ruzovu
@miky25117 a kde??
@klarissa25 je to zúfalé ...
@klarissa25 napriek tomu to vsak naozaj funguje.
nieco sa tam mari, ale skus zajtra. To uz by bolo musiet vidiet, ak tam teraz je.
Ja tam vidim slabu ruzovu ciarku.Nie je to kanalik ale zaciatok tehotenstva,intenzita absolutne zodpoveda 9-10dpo. Nikdy si nekupuj len 1 test.Aspon 2.Ci sa ti uz ukaze duch alebo silna ciatka vzdy budes chciet vediet ci je to naozaj pravda ako aj teraz.Odporucam zopakovat test.
Vidím trochu.
9 dni od ovulacie uprimne toto su duchariny. Trosku trpezlivosti, aj keby si tehotna, to babo objimes az o 9 mesiacov.
@miky25117 ďakujem na negatíve to vidno viac 🙂 som rada že nie som jediná čo niečo vidí :D skusim ten mamatest
@nini1010 ďakujem 🙂 isto spravím další možno ešte dnes vecer skusim
Skus si to dat cez nejaký filter, ja tam síce nič nevidím, no možno iná farba fotky niečo ukáže 🤷🏽♀️🤷🏽♀️
nie je toto vsetko zbytocne? 9DPO moze byt hladina hormonov fakt velmi nizka, co je inedividualne,a k niekomu takyto test vyjde, jednoducho za 2 dni zopakujem a nehladam lupou druhu ciarku.
Nieco sa tam marí ale 9 DPO je zalostne skoro. Moze ist o biochemické
@snazilka_bio_mamka ďakujem za úpravu fotky takto je to asi najlepšie vidieť kde je ta čiarka.. viem že je to skoro ale veľa ženám to takto skoro ukázalo aspoň dusika
vydrz 2-3 dni a urob znova 🙂
Ja tiež vidím, za pár dní bude silnejšia 😉
Ano vidím
Ďakujem baby dúfam že zosilnie a neni to falošné🙂
@janedoe waaau paraadaaa tak to gratulujem ! 😍
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
4 oci a nic zial