Som 7 dní po sexe a mešká mi menštruácia

20. okt 2024

Ahojte baby som 7 dni po sexe a 2 dni meska menstruacia. Test dnešný snehobiely. Môžem tomu veriť na 100%?

egonsk
20. okt 2024

pockaj tyzden, zopakuj, uvidis.

autor
20. okt 2024

Pýtam sa hlavne preto, lebo mam od sexu pichanie vo vajecnikoch. Mala som raz aj cystu. Tak neviem z čoho to môže byť. Ale min 6 dni vkuse pichanie, nie vždy ale cez deň často.

sense
20. okt 2024

A ovulácia bola kedy?

egonsk
20. okt 2024

mozno si len prechladla (ta ofuklo), ked si po sexe si chvilku lezala hola na pelechu a bola otvorena vetracka 😉

autor
20. okt 2024

@sense ovu test mi ukázal pozitivny 10.10.

autor
20. okt 2024

@sense ráno o 9.

colsami
20. okt 2024

Ak by si aj bola tehotna z toho sexu pred 7 dnami, 7 dni po Ti tehotensky test nic neukaze.

sense
20. okt 2024

Tak potom ti nemôže ešte meškať menštruácia. Keďže si teraz cca 9dpo

autor
20. okt 2024

@sense to práve neviem, lebo tento mesiac som si prvýkrát skúšala ovu testy. Ale mavam cyklus 28-35. Takže keby 28 tak mi meska 2 dni. Ale neviem ci teda podľa testu naozaj ovulavia bola. Minule 2 mesiace som dostala na 29dc menzes.

autor
20. okt 2024

@sense a sex sme mali v nedeľu večer. Ovu test mi vyšiel ráno o 9 štvrtok.

januska12323
20. okt 2024

Keď máš cyklus 28-35 a teraz si cca 30 tak ti nič nemešká. Počkaj týždeň.

sense
20. okt 2024

Pozitívny ovulacny test znamená že k ovulácii ešte len dôjde v priebehu 12 až 48hod. Plus LF trvá 12-16 dni. Čiže ti ešte nič mešká. A 7dni je na test veľmi skoro. Takže počkaj aspoň 4-5dni ešte a keď ms nepríde skús test znova.

autor
20. okt 2024

@sense tým pádom sme ovu nestihli keď bol v nedeľu a vyšiel mi poz o 9 ráno vo štvrtok. Nie?

sense
20. okt 2024

Tak ovulacny test zachytí hladinu LH, či prebehla s kedy prebehla ovulácia by ti povedal len lekár...teraz musíš len pockat

any_soj
20. okt 2024

A na druhý deň bol negatívny? Ono pozitívny môže byť aj niekoľko dní, dôležité je, že potom prichádza náhly pokles...
Ak to bolo vo štvrtok, tak presne v sobotu mohla byť ovulácia a vajíčko žije do 24 hodín, takže ste to mohli stihnúť.
Ale pre info - pozitívny test znamená, že telo sa na ovuláciu pripravuje. Ale neukazuje, či aj naozaj prebehne. to zistíš len zo sona alebo zo sledovania bazalnej teploty.

autor
20. okt 2024

@any_soj ano už bola čiarka slabšia. Tak teda?

autor
20. okt 2024

@any_soj ale mali sme prerusovany styk.

kavasmliekom
20. okt 2024

Keď nepríde do stredy, potom testuj.

autor
20. okt 2024

@any_soj sex bol v nedeľu až okolo 16-17tej to už mi príde neskoro

any_soj
21. okt 2024

Hej, keď bola čiarka slabšia, tak je pravdepodobné, že ovulácia buď prebehla v takom čase, že nedeľa večer by už nebol plodný čas, alebo že sa vtedy ovulácia stopla a príde neskôr.

autor
21. okt 2024

@any_soj toto bol test v nedeľu vecer

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre