Ahojte, dnes mam asi 5-7dpo neviem to presne a mám takýto test, robila som si ho dnes ráno a vidím tam maličký náznak čiarky 🤷vidíte ho aj vy? Lebo naživo je ta čiarka trochu viac viditelnejsia.. Možno je to len kanálik ale dúfam že nie 😕
@simik7192 ahoj, na 7 dpo si nerob testy. Toto je moj na 7 DPO a tehotna som nebola.
Uhniezdenie oplodneného vajíčka trvá 6-10 dní, až následne sa začne vylučovať hormón hcg, takže zbytočne takto skoro testuješ a stresuješ sa, pretože ten test je úplne čistý. V každom prípade držím palce.
5-7dpo je veľmi skoro.... A na teste nič nevidieť teda okrem jednej čiarky
Negatívny
Test sa mi vidí ako negatívny, ale podľa mňa je to príliš skoro.
@simik7192 nič tam nieje...
@simik7192 že by negatívny??? Och joj ženy 🥱
ako dlho sa snazite?
Preco nezačať robiť testy hneď po pohlavnom styku? Veď to je to iste... ak na teste niečo vidíš, je buď chybný, alebo tvoja predstavivosť a zbožné želanie... a nie nie som hnusná, keby mal niekto chuť napísať. Tu ide o základnú biológiu. Aj keby ste sa hneď trafili úplne presne do ovulácie, tak spermie môžu prežiť 3-5 dni. A ako píše
@ivkazba uhniezdenie trvá nejaký čas a HCG sa začne vytvárať až potom. A v moci je len zvyškové.
7dni po ovul tam asi fakt nic nenajdes aj ked das lupu.
@mima1
@cookie29
@konikkon
@hederamonstera
@zuzkalujza
@borka168
@sense
Ďakujem vám za informácie. Ja viem že je to skoro, len po niektoré už mali na 5dpo malého dušika tak som chcela vyskúšať aj ja a niečo sa mi za zdalo ale počkám ešte do vynechania.
Ďakujem všetkým.
@simik7192 strasne tlacis na pilu... Kazdy mesiac riesis ovulacne testy, tehotenske testy, atd.
Vypni, netestuj a skorej sa zadari
@simik7192 nie niektore maju slabeho ducha 5dpt (to znamena ze boli na ivf a vkladali im 5 dnovu blastocystu) 5 den po ovulcii nemoze mat ziadna ducha na teste jedine ze by tu ovulaciu mala skôr. Ono nejaky cas trva kym spermia pride k vajicku, kym sa oplotni, kym sa dostane vajičko do maternice, kym sa uchyti a telo začne produkovať hcg hormón určite to nie je za sekundu 🙈
Dnes je deň rozoberania testov? 😂
@simik7192 nikto nema problem s tesami. Clovek ti maximalne vysvetlil ze ten deň čo si testovala je naozaj velmi skoro a zbytocne sa stresuješ. A to že niekto ma 5 den tak určite nie po ovulacii. Bud nemala ta žena odsledovanu ovulaciu a bolo to po ovulacii podľa aplikacie alebo to bolo skor po transfere. Ja som sa v podstate ani nevyjadrila k tomu ci na tom teste nieco je alebo nie je. Len som ti povedala, že to je neralne a keď máš odsledovanu ovuláciu tak testuj najskôr 10 den po ovulacii a skus mamatest ten ma nakviac farbiva. Možno by stačilo sa neurážať hneď.
Dámy, dámy.... prečo si tak ubližujete skorým testovaním?
@domka222 ano, pisala som to ja....
@veronikaszabova však a ide ma tu presviedčať, že je v tomto nováčik.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@simik7192