Som 7 dní po ovulácii

18. dec 2024

Som 7dpo podľa aplikácie možno bola ovu aj skôr prsia má veľmi boli a pichá má v podbrušku
Robila som si clearblue uložia včasný a hneď sa mi tam objavil slabý duch vidíte ho aj vy?

autor
18. dec 2024

Potrat už mám zasebou preto testujem už skôr aby som sa uistila že bude všetko ok

dadka1997
18. dec 2024

To ze testujes skor, ti urcite nezaručí, ze bude vsetko ok .. a 7dpo je teda skoro, a este ani keď nevies kedy ti nastala ovulácia( a to ti kalendar nepovie) len tvoje telo

autor
18. dec 2024

@dadka1997 myslím si že bola toho 12 teho mala som typické ovulacne bolesti
A pre môj pocit chcem aspon vidieť či budú silnieť
Pretože vtedy som si spravila len dva keď mi meškali a potom o týždeň a už bol negatívny a potratila som a začala krvácať
Viem že to neovplyvním ziadno ale pre svoj pocit si ich chcem robiť
Len sa pýtam či je tam niečo vidieť

dadka1997
18. dec 2024

Za prve je zbytocne robit si testy ked ti este ns nemeška ..co z toho budes mat ked sa budes testovat a ms ti aj tak dôjde ?

dadka1997
18. dec 2024

A aj keby si mala 12 ovulaciu, k oplodneniu nedojde hned, ten proces niečo aj trvá, tak ako aj uhniezdenie ktore trva týždeň cize nie je mozne mat test pozitivny

januska12323
18. dec 2024

Akurát si robíš zbytočné nervy. Keby ti aj testy silneli tak čo? Bude to znieť hnusne ale potrat v tak skorom štádiu tým neovplyvníš.

autor
18. dec 2024

Dobre posledný krát som šla na modry konik
Pretože kedysi to tu bolo o niečom inom ženy sa podporovali a teraz hnoj fakt neviete čím si žena prešla

kvetkahana
18. dec 2024

Tak nechcem sa miešať ale ja tam vidím ducha 🫣❤️✌️ ja ta chápem som na tom ako ty … tak či tak musíme iba počkať 🎁

dixitka
18. dec 2024

Ja tam nevidím nič, a tieto testy vraj občas robia falošných duchov. A 7dpo je fakt skoro, vydrž aspoň 3 dni ešte (ja viem, je to o nervy).

autor
18. dec 2024

@kvetkahana aspoň niekto normálny 🙏 on mi veľa krát už spravil ducha ale to bolo po uschnuti po limite vždy a bola to len taká vlasocnica
Tento nabehol hneď duch 🙏aj ty sa snažíš ?🤍

autor
18. dec 2024

@dixitka to čakanie 😭

3petka
18. dec 2024

Hej normálny je ten čo ti pritaká a ten čo ti povie svoj názor tak je nenormálny.
Na testovanie je skoro, baby dobre píšu. Treba počkať kým mešká ms. Však si len 7 dpo to ešte ani nemusí byt vajko uhniezdnene a teda ani hcg hormón sa nevytvára.

beeruska555
18. dec 2024

Tieto test sú dobre ak práve nerobia nejaké tenké vlasocnice no v tvojom prípade to vyzerá pekne prajem nech tá čiarka pekne silnie a všetko dobre dopadne 🍀 tiež som prišla o bábätko viem ako sa cítiš , prajem všetko dobre ❤️

autor
18. dec 2024

@beeruska555 ďakujem krásne 🤍

kvetkahana
18. dec 2024

Áno no už rok 🫣✌️ a každý raz mám všetky príznaky 🤣 kým nepríde MS

autor
18. dec 2024

@kvetkahana verím že ms nepríde a budú //🙏🤍drzim vám palce moc

kvetkahana
18. dec 2024

Jej Dakujem 🙂 aj ja tebe … ❤️

autor
18. dec 2024

@kvetkahana ďakujem krásne 😍a kedy si mala ovu?

mijka58
22. dec 2024

Ahoj, ja som na tom podobne, ms čakám o 5 dní ale cítim sa čudne. Zajtra skúsim test 🙂 robila si si test znova ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre