Som 7. deň po treťom KET

29. apr 2023

Pomozte prosim, som 7den po tretom KET, trapim sa, placem denne, milion vysetreni, ved ste zdrava doktori hahaha hihihi ale pomoc v nedohladne. Dnes som bola v drogerii na nakup a bohuzial neodolala som. Ci si to pivo mozem dat, aby to tym slzam slo lepsie von, alebo nie.... Dakujem vsetkym.

martul
29. apr 2023

Je to tam, určite. Potichučky sa teš.

beata_k
29. apr 2023

Pozitivny

darijja
29. apr 2023

Vyzera to slubne. Bez kupit este nejaku inu znacku ako pepino na potvrdenie.

pribinak
29. apr 2023

Žiadne pivo. Tehotné alkohol nemôžu

autor
29. apr 2023

@martul myslis? Nikdy som nebola tehotna, ani ked sme navolno skusali, ani pod doktorovym dohladom ovulacii, nic. Toto je sprosty Pepino test za 2 eura, robeny teraz, nie z ranneho mocu. Ziadne priznaky tehotenstva nemam, uplna prazdnota....

dzulli1980
29. apr 2023

Pokiaľ je to Pepino, stačí Ti kávu vypiť a ukáže // ... absolútne by som tento výsledok nebrala do úvahy ...

diewcatqoo
29. apr 2023

Vyzera to ako Pepino.. nechcem ti robit dalsie starosti, ale taketo ciarky som u Pepina mala niekolkokrat a tehotna som nebola. Pre pokoj v dusi si kup iny test.

autor
29. apr 2023

@dzulli1980 ano, Pepino, po tolkych sklamaniach viac do toho investovat nechcem... Stacia mi tie tisice za CAR. Ani neviem, preco som tu hlupost kupovala a testovala sa.

darijja
29. apr 2023

Mne test pepino spravil falosnu ciarku ale nebola veru takato pekná ruzova. Tak nadych vydych a chod kupit este iny test.napr dr max

autor
29. apr 2023

Drahe moje, velka vdaka vam... a tie Pepino testy klamu aj z ranneho mocu? Mam tam este jeden, dva kusy boli v baleni...

darijja
29. apr 2023

Sprav inu znacku. Nie pepino

4stanka4
29. apr 2023

Mne nikdy neurobil pepino falošný výsledok, bud tam bola čiarka a bola som tehotná alebo nebola. Nič medzi tým. Vyzerá to sľubne, skus si pre istotu kúpiť mamatest z lekárne, už tých 5€ hore dole a aspoň budeš mat istotu ale silno držím prsty nech je pozitívny 🙂

autor
29. apr 2023

Tie z drogerii nie su dobre? Ani tie drahsie? Toto som kupila v DMke.

kitycat
29. apr 2023

Kupuj kvalitne testy aspon....

floki1994
29. apr 2023

Vyzera to slubne 🙏 pivko vynechaj 😁 a kup radsej iny test a o dva dni skus zase 🙂

floki1994
29. apr 2023

Mne inak pepink tiez nikdy neduchoval...skus dr max test alebo nejaky iny v lekarni 🙂 drzim palce 😊

mondolina
29. apr 2023

a nič sa nestane keď si dáš pivo 😉

bejka90
29. apr 2023

Mne top test ukazal s pepinom najskor. Podla mna to vyzera nadejne ti falosni duchovia zvyknu byt slabsi 🙂 drzim velni palce po tolkom trapeni nech sa vam konecne zadari!!!!🙂

petamich
29. apr 2023

podla mna bez po digitalny Clear Blue 🙂 a budes vediet naisto ale teda ja ju tam vidim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

autor
29. apr 2023

Oplati sa teda zajtra skoro rano z ranneho mocu ten Pepino? Ci bude klamat a robit zbytocne nadeje a dalsi smutok...?

zuzkacik4
29. apr 2023

Nekupuj dalsie, pockaj 2 dni a sprav ten druhy..ak si tehotna, ciarka zosilnie aj ked je to pepino...

gr3tch3n
29. apr 2023

Tiež odporúčam digitálny clearblue. Áno je drahší, ale vieš na čom si. Držím palce 🙏

drahomirrra
29. apr 2023

Podla mna toto bude babo. Skus kupit digitalny a zajtra skus ten, drziiim 🤞🤞🤞🤞

ildiko36
29. apr 2023

Kúp si clear blue, nechapem preco kupujete pepino keď skoro ma každy falošny vysledok.Radšej raz investovať do kvalitnejšieho testu keď meska ms

sangina
29. apr 2023

Dobrý den..můžete se potichoučku radovat..něco se tam rýsuje

autor
29. apr 2023

Dakujem pekne za povzbudenie, ste zlate... A tie, co takisto cakate ako ja na zazrak, prajem vela stasticka 🍀

lauriik
29. apr 2023

Držím palce. Pepino duchujú ale toto už mi príde celkom silná čiatka 👍☺️

pondelok01
29. apr 2023

Ak ten zajtrajsi ranny Pepino bude tmavsi, tak to bude jasne. Ale aj tento mi pride pozitivny.

zuza265
29. apr 2023

Vyzera to nadejne♥️ avsak “to sproste pivo” nepotrebujes. Daj si pohodu, rob nieco co mas rada. Ked uz ste tolko do toho investovali, tak sa vykasli na pivo🤗 vypusti emocie bez neho. Drzim ti silno palce

4stanka4
29. apr 2023

daj potom vedieť ci je čiarka tmavšia 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre