Pomozte prosim, som 7den po tretom KET, trapim sa, placem denne, milion vysetreni, ved ste zdrava doktori hahaha hihihi ale pomoc v nedohladne. Dnes som bola v drogerii na nakup a bohuzial neodolala som. Ci si to pivo mozem dat, aby to tym slzam slo lepsie von, alebo nie.... Dakujem vsetkym.
Pozitivny
Vyzera to slubne. Bez kupit este nejaku inu znacku ako pepino na potvrdenie.
Žiadne pivo. Tehotné alkohol nemôžu
@martul myslis? Nikdy som nebola tehotna, ani ked sme navolno skusali, ani pod doktorovym dohladom ovulacii, nic. Toto je sprosty Pepino test za 2 eura, robeny teraz, nie z ranneho mocu. Ziadne priznaky tehotenstva nemam, uplna prazdnota....
Pokiaľ je to Pepino, stačí Ti kávu vypiť a ukáže // ... absolútne by som tento výsledok nebrala do úvahy ...
Vyzera to ako Pepino.. nechcem ti robit dalsie starosti, ale taketo ciarky som u Pepina mala niekolkokrat a tehotna som nebola. Pre pokoj v dusi si kup iny test.
@dzulli1980 ano, Pepino, po tolkych sklamaniach viac do toho investovat nechcem... Stacia mi tie tisice za CAR. Ani neviem, preco som tu hlupost kupovala a testovala sa.
Mne test pepino spravil falosnu ciarku ale nebola veru takato pekná ruzova. Tak nadych vydych a chod kupit este iny test.napr dr max
Drahe moje, velka vdaka vam... a tie Pepino testy klamu aj z ranneho mocu? Mam tam este jeden, dva kusy boli v baleni...
Sprav inu znacku. Nie pepino
Mne nikdy neurobil pepino falošný výsledok, bud tam bola čiarka a bola som tehotná alebo nebola. Nič medzi tým. Vyzerá to sľubne, skus si pre istotu kúpiť mamatest z lekárne, už tých 5€ hore dole a aspoň budeš mat istotu ale silno držím prsty nech je pozitívny 🙂
Tie z drogerii nie su dobre? Ani tie drahsie? Toto som kupila v DMke.
Kupuj kvalitne testy aspon....
Vyzera to slubne 🙏 pivko vynechaj 😁 a kup radsej iny test a o dva dni skus zase 🙂
Mne inak pepink tiez nikdy neduchoval...skus dr max test alebo nejaky iny v lekarni 🙂 drzim palce 😊
a nič sa nestane keď si dáš pivo 😉
Mne top test ukazal s pepinom najskor. Podla mna to vyzera nadejne ti falosni duchovia zvyknu byt slabsi 🙂 drzim velni palce po tolkom trapeni nech sa vam konecne zadari!!!!🙂
podla mna bez po digitalny Clear Blue 🙂 a budes vediet naisto ale teda ja ju tam vidim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Oplati sa teda zajtra skoro rano z ranneho mocu ten Pepino? Ci bude klamat a robit zbytocne nadeje a dalsi smutok...?
Nekupuj dalsie, pockaj 2 dni a sprav ten druhy..ak si tehotna, ciarka zosilnie aj ked je to pepino...
Tiež odporúčam digitálny clearblue. Áno je drahší, ale vieš na čom si. Držím palce 🙏
Podla mna toto bude babo. Skus kupit digitalny a zajtra skus ten, drziiim 🤞🤞🤞🤞
Kúp si clear blue, nechapem preco kupujete pepino keď skoro ma každy falošny vysledok.Radšej raz investovať do kvalitnejšieho testu keď meska ms
Dobrý den..můžete se potichoučku radovat..něco se tam rýsuje
Dakujem pekne za povzbudenie, ste zlate... A tie, co takisto cakate ako ja na zazrak, prajem vela stasticka 🍀
Držím palce. Pepino duchujú ale toto už mi príde celkom silná čiatka 👍☺️
Ak ten zajtrajsi ranny Pepino bude tmavsi, tak to bude jasne. Ale aj tento mi pride pozitivny.
Vyzera to nadejne♥️ avsak “to sproste pivo” nepotrebujes. Daj si pohodu, rob nieco co mas rada. Ked uz ste tolko do toho investovali, tak sa vykasli na pivo🤗 vypusti emocie bez neho. Drzim ti silno palce
daj potom vedieť ci je čiarka tmavšia 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Je to tam, určite. Potichučky sa teš.