Som 6 DPO a mám príznaky

simik7192
19. feb 2021

Ahojte baby, sorry ak nájdete rovnakú tému ale ja som nič podobné tomu môjmu problému nenasla 🤔 potrebujem radu, že či ste mali podobný problém ako ja.. Dnes som 6dpo a začala som pociťovať príznaky tehotenstva, viem možno to bude blbé ze ešte len na 6dpo nemôžem cítiť príznaky ale cítim sa tak zvláštne mam ako keby bolesti v podbrušku, chodím cikat, a občas mi je zle na žalúdku, prechladnut som nemohla keďže nechodím nikam, obliekam sa teplo, nemám žiadne stipanie, mykoza nič... 🙁 A som 8dni pred menštruáciou. (a skôr som otehotnieť nemohla keďže som nemala s kým, keď som nemala doma chlapa, ale bol v práci) ..A na test je ešte skoro 🙁 a nenahovaram si to ani nič, keďže pri práci na to nemám čas... Ďakujem za každú radu a info

hederamonstera
19. feb 2021

ak mas tehotenske priznaky, tak ti to ukaze uz aj test ;) ako dlho sa snazite?

simik7192
autor
19. feb 2021

@hederamonstera tak o snaženie nejde až tak, nechavame to tak keď sa podarí tak sa podarí.. A myslíš ze keď som iba 6dpo tak test by mi už niečo ukázal?

hederamonstera
19. feb 2021

@simik7192 no ak mas priznaky z tehotenstva, tak ich mas z tehotenskeho hormonu a ten hormon by ti test mal zachytit v takom pripade.

rachel36a
19. feb 2021

@simik7192 nutkanie na mocenie, ak by si aj bola tehu, tak skoro nie je znakom...kedze sa to prejavi az zvacsujucou sa maternicou ktora tlaci na mocovy mechur...6 dni po oplodneni este vacsinou ani nie je uhniezdene vajicko

88matulka88
27. mar 2021

@simik7192 ahoj, ako to dopadlo ? Bola si tehu? Ja riešim akurát, že v stredu som mala pozitívny ovulačny test, samozrejme sme skúsili, pre istotu aj vo štvrtok. Dnes ráno som mala trocha pevnejšie prsia... Viem asi to ešte skoro, ale zaujíma ma kedy cca čakať prvé príznaky ak by sa nám zadarilo?ďakujem za odpovede

simik7192
autor
27. mar 2021

@88matulka88 ahoj nie nebola som tehu, boli to iba príznaky na MS 🙁

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre