Peknu nedelu prajem 🙂 prosim o radu zienky. Som 5dc momentalne, menstruaciu som mala 2 a pol dna. Prsia ma bolia bradavky mam citlive velmi, tyzden ma uz krize bolia, vcera som mala aj menstruacne bolesti a spinenie take vlasocnice ruzove po utreti sa tak som si urobila mamatest a dnes som skusila pepino test, na oboch som mala take slabe ruzove ciarky hned v limite a teraz neviem co robit. ci dalej testovat, ci cakat. Neviem ci to znaci nejaky problem alebo tehotenstvo, nemam skusenosti zatial s takymito vecami, dakujem vopred kazdej ktora mi poskytne nejake info 🙂
testy teraz robíš zbytočne, sprav ich o týždeň...
@deti95060810 prečo zbytočne, ako to myslíš prosím ťa? 🙂
Ten menzes mohlo byt iba spinenie a mozes byt tehotna pockaj tei dni urob test a budes mat 100percentny vysledok
@hsjdudhdbd no akoze bolo to skor ako normalna menstruacia, nie len spinenie, ale vidim ze mi neostava aj tak nic ine len cakat
Vzhľadom na druhý testov ktoré urobia čiarku aj po namočení do koly počkaj dva tri dni a skús test znova ak to bolo uhniezdenie a si tehotná čiarky budú vidítelne aj bez uprav
@sense dakujem, skusim, upravy boli pre vas robene :D ja to nazivo vidim pekne
Mam niečo podobne...Tri dni meškajúci menzes motom deň hnedé špinenie na dalši deň už krv, MS trvala deň a odvtedy zase nič....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pridám aj fotky, čerstvé testy som nefotila nenapadlo mi to, áno sú upravené nech to je vidieť