Som 4 mesiace po pôrode. MS som mala len raz. Teraz mi 2 dní mešká. Nechránený styk sme mali 2 dní pred ovulaciou. Dnes chcem testovať poobede pôjdem kúpiť test. Ale je možné že MS môže meškať a tak sa upravovať po pôrode? ( samozrejme test spravím neskôr, len ma zaujíma posledná otázka)
Je to normálne, mne sa menštruácia upravila až po roku od pôrodu.
mne sa upraviť nestihla, bola som tehotná 😀
Ja som dostala po kazdom porode tak, ze 4 mesiace, 6 mesiacov a 4 mesiace po porode prvy raz a odvtedy bola pravidelna, aj ked som plne dojcila vsetky 3 deti.
No mat sex 2 dni pred ovulaciou, ak si si nou ista, tak to je akurat tak na otehotnenie. Chcete tak skoro dalsie? 😳.
Nase tretie je z 2 dni pred ovulaciou a stvrte, co mam v brusku este, asi 4-5 dni pred ovulaciou.
@betka269 aj ja tak 🤣
no niektorým chýba aj podstatne dlhšie, u mňa 10 alebo 11 mesiacov, našťastie to nebolo ďalšie decko na ceste.
Áno, je to možné.. upravuje sa to veľmi dlhu dobu.. dr mi vravela že aj keď príde prvá ms, určite ro nemá zmysel nejako počítať a za 28 dni čakať ďalšiu… a mala pravdu.. ja som dostala po 4,5 mesiaci a teraz už skoro 2m nič..
@veronika3110 ja keď som dostala tak hneď bola pravidelná ale dostala som 18 mesiacov po pôrode 🙂
mne to tiež chodilo hocijako nepravidelne, čiže nemusíš byť tehotná. ale ak si neotehotnela a ani nechceš ešte otehotnieť, sex bez ochrany by som nerobila. nevieš dopredu aký dlhý budeš mať cyklus, takže ovulácia môže prísť inokedy, než budeš očakávať a spermie môžu prežiť až 5 dní!! to je dosť nebezpečné. moja kamoška otehotnela dokonca zo sexu počas menštruácie, aj lekár mi povedal, že to sa môže stať, že bez ochrany to nie je bezpečné ani počas menzesu...
Ja som mala az po roku normalnejsiu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
jasné, to je po pôrode bežné, že to nie je pravidelné