Som 4 dni pred očakávanou MS, vidíte tam niečo?
Zatial tam nevidim nic 😕 ale skus zase den pred ms alebo v den ms , drzim palceky😘
Pepino?
1. tieto testy robia kanaliky stale
2. je tma
Uff cosi malinka palicka tam je , pockaj aspon 3 dni a skus zase ale inu znacku nie pepino a najlepsie z ranneho mocu 😉 Drzim ti palce velmi 🙏 A ako sa citis?
Kanalik
@bambieblue asi 6 dni bolesti bradaviek a od dnes bolesti v podbrušku akoby som už mala dostať ms 😊
V tej tme tam nevidno nič 🧐
ja som mala to iste ale po 4 dnoch meskaniach dosla zase😒 samozrejme testy negativne . Ale pevne verim ze uz nedostanes juj otestuj sa o 3 dni a pis akosi dopadla som velmi zvedava a dufam ze sa podarilo takto pred vianocami by bol krasny darcek😇
Ja nevidím nič ☹️
Dačo tak vidno. Sprav si test, keď Ti bude menzes meškať. Držím palce!
Mala som taký, tehotná som nebola
4 dni pred MS testujes ešte skoro. Ja tam ale vidím náznak druhej čiarky. Tieto testy ale zevraj veľmi duchuju. Skús si robiť každý druhý deň z ranného mocu, a ak čiarka bude silnieť je to tehotnestvo 🍀
Aj ja vidím 🙂 takú “čiarku”som mala 5dni pred Ms a som tehotna 🙂 potom daj vedieť
Tak ako si dopadla? 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Prečo taká tma? 🙈