Zdravim! Potrebovala by som vaš nazor no moju hlúposť... Som tri týždne po potrate. Robili mi aj kyretáž. Druhý týždeň po ňom som mala s priatelom analny sex, no raz sa netrafil tam kde mal a zasunul do pošvy ale hneď ho zase vytiahol keď som ho na to upozornila. Myslite si, že by som mohla byť zase tehotná? Mám hrozný strach. Ďakujem za odpovede.
A ja že ma už nikto ničím neprekvapí 🤣..len žasnem nad tými otázkami
kristova noho...... 🙄
Otváram pukance, zábava začína 😀
Vynysel, ale dobry.. 2 tyzdne po potrate by mi ine ako anal po rozume behalo... Takze klobuk dole pred tym chlapcom.
@nelinka2009 alebo sa zas ocividne nejake decka zabavaju..
Hahah,tak to je sila. Nepoucili ta v nemocnici? Kokos,normalne ti zelam aspon 10 tehotenstiev.
No diky za vaše úchvatné odpovede. Nič iné ako k**tske odpovede som nečakala. Ak neviete poradiť tak radšej buďte ticho.
@kahlan_8 poradim ti: sterilizaciu...
@nelinka2009 Hej vďaka. Keď budem mať 9 detí, potom nad tym budem uvažovať.
@kahlan_8 uvazuj uz teraz. Spravis tak sluzbu nielen sebe, ale aj partnerovi a buducim detom.
A čo si čakala..aká otázka taká odpoveď. Ty si za svoj život veľa rozumu asi nepobrala, či ? 😂
k**tske je tu len to, co si spravila ty... ak by si aj bola na potrate zo zdravotnych dovodov alebo daco take ( co asi nie je tento pripad?) tak si si asi mala davat pozor, nie? Lekar ta nepoucil o moznych rizikach?
A uz len to, ze sa spytas ci mozes byt tehotna po tom, ako sa ten tvoj netrafil pri anale, tak asi nebudes moc vzdelana o tom, ako funguje rozmnozovanie... Ejakuloval do teba? Mala si plodne dni? Sanca ze by si z toho otehotnela je uplne miziva, takze sa nemas coho bat...
Teraz cakaj akurat tak nejaky mykozu, nie dieta. A dufam, ze tak skoro ani neotehotnies....
Boze, keby sa robili IQ a psychotesty povinne pred tym ako chce niekto sexovat...
Daj si napisat tabletky a nebudes musiet riesit taketo "nehody"...
@vierocka888 take pekne slova ani nezasluzila
@vierocka888 tabletky som si dala predpisať len ich ešte nemôžem uživať. Nemam vela skusenosti s tym takže nemam to odkial vedieť. Ale ďakujem za odpoveď
@nelinka2009 tak nevieme preco bola na poyrate, nepise ci to bolo nechcene alebo slo o chore dietatko... aj to sa moze stat hocikomu.... preto neodsudim to, ze sla na potrat...
Udivuje ma len nevzdelanost dnesnych zien ohladom ich tela... ked uz chce byt zena sexualne aktivna, mala by vediet ako to funguje...
@kahlan_8 s cim nemas vela skusenosti? S tym analom ci celkovo so sexom? Lebo ak ti chybaju zakladne vedomosti o tom, ako tvoje telo funguje, obavam sa, ze to nebol prvy potrat - ak bol dobrovolny....
Neviem kolko mas rokov, ale kazda zena by sa mala najprv naucit ako funguje jej telo, potom by az mala sexovat...
Takze ako som pisala... z predejakulacnej tekutiny je minimalna sanca otehotiet, takze ak si nemala zrovna vtedy ovulaciu, nepredpokladam ze by si bola v tom...
@vierocka888 V škole sa dopodrobna taketo veci nepreberaju a na internete keď sa na niečo opytam tak každy sa len rozčuluje aka som sprosta... Tak odkial to mam vedieť?
@kahlan_8 aha... je pravda ze v skole vsetko nenaucia.... ale ked si uz dost dospela na to, aby si sexovala, aby si stihla aj potrat, si dost dospela na to, aby si sa spytala lekara, gynekologa - ktory je tu na to, aby ti to objasnil....
Takze namiesto toho aby si sexovala, bez k lekarovi a nech ti podrobne vysvetli ako tvoje telo funguje...
Je lahke spravit si dieta, ked o to ani jeden z vas nestoji... ale ono nemoze za to ze vy ste nevzdelani a chcete si len uzit... mysli na dosledky svojho spravania...
Nuz ja nechcem strasit,ale po potrate je najvyssia sanca na tehotenstvo,kedze si telo pyta o co prislo. Len lekari to neodporucaju ak bola zena kyretazi koli oslabenemu krcku. Takze ano, mozes byt tehotna aj z predejakulacnej tekutiny v danom pripade. A to ze si nedodrzala 600nedelie,tak to si mozes gratulovat a aj to tvoje nadrzane tupelo,lebo inak ho nazvat nemozem v konkretnom pripade
@kahlan_8 tak to máš pravdu,v škole sa "také" veci nepreberakú,ale v škole sa minimálne učí,že každá dierka v tele na niečo slúži,volá sa to anatomia...a potom ešte fyziologia,čo ako v tele funguje...a malá učebnica gynekologie nestojí majland...a google je ešte lacnejší...čo je však ozaj smutné je to,že si vážne ohrozila svoje zdravie,došlo ti ako?
a už si rovno kúp aj niečo o chorobách konečníka,napr. ochabnutý zvierač
@janula12345 mam 22 a s priatelom sme boli opatrni dlho a až teraz sa nám pošmyklo... Svoj cyklus poznám ale teraz mi pride menštruacia až za 3-4 týždne takže si neviem vyratať plodne dni.
Ach boze mozes tak dostat riadnu ifekciu z toho osraneho k....a aj do maternice.radsej studuj a potom sexuj.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
nemám slov....ďakuj Bohu,že nemáš infekciu ...