Som 3 dni pred menzesom

jenn177
30. aug 2022

Ahojte baby, chytám sa slamky. Často testujeme aj keď viem že sa to nemá :( ale prvý krát mi ukázal toto tehotenský test. Som 3 dni pred menzesom. Znamená toto niečo alebo vôbec nič? :( včera ten istý bol čisto biely.

babovka2321
30. aug 2022

@jenn177 co zvlastne na tom teste vidis? Ja iba obycajny negativny test, v com je iny ako ostatne?

PS: nechytaj test za ocikanu stranu

zmrzlinka2021
30. aug 2022

@jenn177
Prečo tolko testujes? Co tym ovplyvnis? Ak ti budu meskat kramy 5 dni, sprav si test. Ak vyjde jedna ciarka - nie si tehotna, ak dve - si tehotna. Nič viac za tym nie je.
Namiesto zbytocneho investovania penazi do nakupu testov si peniaze usetrite s manzelom na nepredvidavne vydavky

klarissa25
30. aug 2022

Negatívny test...ja tomuto zbytočnému testovaniu nerozumiem...je to viac na škodu pre dotyčnu ako na osoh

vemi23
30. aug 2022

@jenn177 niesi tehotná... Ja som si spravila hnes prvý deň keď mi meskalo a pozitívny pockaj este a ak ti bude meškať vtedy sprav

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sense
30. aug 2022

Tiež vidím negatívny test, počkaj ešte aspoň tie 3 dní a ak ms nepríde tak skus test znova, držím palce

vlasica19
30. aug 2022

Negativny test. Neviem, co by som k tomu viacej dodala.

jaskolka
30. aug 2022

Nič zvláštne. Negatívny test. Testujes zbytočne skoro, zbytočne to ti ide do peňazí a zbytočne sa stresujes.
A tiež nechápem prečo 99%žien tu drží test za tu ocikanu časť..

petasovova
30. aug 2022

@jenn177 uuuuplne niečo slabulinke ja vidím...skus znovu test o 3-4 dní a uvidíš 😊 ja som mala tiež slabulinku čiarku co máloktorá videla a digi test bol pozitívny 😊 držím palce 🤞

mamkalentedkova
30. aug 2022

Veď aj tento je čisto biely ...ja neviem ženy čo si furt namyslate .Podľa tohto testu vôbec nie je dôvod sa domnievať že by si mala byť tehotná

melany4
30. aug 2022

@jenn177 je to negatívne 😏

tehotna40
30. aug 2022

Niektoré ženy fakt bez empatie. Tiez sme sa o babo dlho snažili, a toto testovanie chápem, aj keď som postupom času zistila ze pred MS to nemá žiadny význam, bude to biochemické a zbytočne si sklamaná a v strese. Ale bohužiaľ, na tomto teste ani ja naozaj nič nevidím. Skus keď bude meškať 2-3 dní. Držím palce.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre