Som 23 DPO a čiarka na teste

monci234
28. apr 2022

Ahojte mala som slabu ms krvacanie alebo spinenie a doteraz mi mevychadzal TS pozitivny ale bolia ma prsia aj podbruskom a spravila som si dnes test a pozrite pekna ciarka myslite si ze mozem byt tehotna?

monci234
autor
28. apr 2022
nina0412
28. apr 2022

@monci234 viesco chod si kúpiť clearblue test a uvidis to lepšie potom daj vedieť drzim palce 🌸

nika_val
28. apr 2022

@monci234 ja vidím sivú čiarku čiže chybný test 🙁 kup si kvalitnejší test a tak skús testovať

domka222
28. apr 2022

23 DPO už by mala byť riadne vyditeľná čiarka. Nie je to skôr kanálik?

e1i
28. apr 2022

@monci234 ja tiez vidím jednu a skor kanalik. Nevyzera ta ciarka ružová. Skus mamatest alebo digi clearblue a si na istom. Ten druhy clearblue zvykne duchovat
A ak ms bola, moze ist aj o biochemické tehotenstvo, cize tiez nic a bol by to len pozostatok uz

schokolade1988
28. apr 2022

@monci234 toto je ryha (kanálik) . Ak si chces byť úplne istá ,skús digitálny clearblue, prípadne iný test . Na 23dc už by mala byť čiarka viditeľná .

lucijalucy
28. apr 2022

Ak je to pepino test, tie duchujú. Baby neboli tehotné a mali aj čiarky silnejšie od tejto. Keď tak skús test inej značky.

banderaska29
28. apr 2022

Ahoj tento bol môj, a nebolo to tehu. tiež poriadna čiarka.ružová...to tie nové pepino testy. skús iný testík 🙂

amno
28. apr 2022

Čo myslite?

simona92101
28. apr 2022

@monci234 ten test je dost premoceny,je to rozmoceny kanalik,keby to bolo tehotenstvo tak su tam 2 vyrazne kolajnice

kitycat
28. apr 2022

Ja necchem byt zla ale fotis tu negativne a rozo rate testy dobre 2 mesiace. Neupinas sa na to trochu moc?

lienka.7
28. apr 2022

@monci234 sorry, ale ja tam nevidím nič 🤦‍♀️
Inak celkovo tu nechapem rôzne vyfocovania duchov a rozoberanie testov... viem, ze niektoré sú tu už zúfalé, ako chcú byt tehotne, ale to, ze sa budu testovať XY dni pred ms ci pridávať tu testy 20x za den im k tomu absolútne nepomoze

dbs2014
29. apr 2022

Žienky čo myslíte?

dbs2014
29. apr 2022

Tá kvalita foto je hrozná🤦‍♀️ ospravedľnujem sa ale volným okom je to pekne vidieť a je ti rúžové

amno
29. apr 2022

@dbs2014 keď tak skús digitálny ten je presný mne duchoval test tak som si kupila digitál a mám v tom jasno

dbs2014
29. apr 2022

@amno ďakujem ako sa prosím volá tento test

amno
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
amno
29. apr 2022

@dbs2014 tento je s dr max ich značka a ešte je potom aj clearblue ten ukazuje aj týždne máš to najistejsie. Ja mám jeden deň do očakávanej ms ale ako som a vyššie spomínala mala som ísť na take vyšetrenie a naozaj som si nebola istá či to vyšlo alebo nie len so to akosi tušila tak som radšej test urobila aby som neohrozila plod

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre