Ahojte mala som slabu ms krvacanie alebo spinenie a doteraz mi mevychadzal TS pozitivny ale bolia ma prsia aj podbruskom a spravila som si dnes test a pozrite pekna ciarka myslite si ze mozem byt tehotna?
23 DPO už by mala byť riadne vyditeľná čiarka. Nie je to skôr kanálik?
@monci234 toto je ryha (kanálik) . Ak si chces byť úplne istá ,skús digitálny clearblue, prípadne iný test . Na 23dc už by mala byť čiarka viditeľná .
Ak je to pepino test, tie duchujú. Baby neboli tehotné a mali aj čiarky silnejšie od tejto. Keď tak skús test inej značky.
@monci234 ten test je dost premoceny,je to rozmoceny kanalik,keby to bolo tehotenstvo tak su tam 2 vyrazne kolajnice
Ja necchem byt zla ale fotis tu negativne a rozo rate testy dobre 2 mesiace. Neupinas sa na to trochu moc?
Tá kvalita foto je hrozná🤦♀️ ospravedľnujem sa ale volným okom je to pekne vidieť a je ti rúžové
@dbs2014 tento je s dr max ich značka a ešte je potom aj clearblue ten ukazuje aj týždne máš to najistejsie. Ja mám jeden deň do očakávanej ms ale ako som a vyššie spomínala mala som ísť na take vyšetrenie a naozaj som si nebola istá či to vyšlo alebo nie len so to akosi tušila tak som radšej test urobila aby som neohrozila plod
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@monci234