Dobry vidite nieco 2 dni pred ms.. teraz sa mi to nehodi no bolia prsia dost tak si vravim testnem sa pre istotu aj keed som 2 dni pred ms no partnee cestuje prec cize istota ..
@lilina3 a test?
@siska53
@leuska1991 som tu nova po dlhej dobe ale uz posielm neslo mi vlozit..
Nevidim nic.
Aky druh ochrany pouzivas, kedzecsa ti to nehodi?
@kitycat slusne sa pytam mam uz 2 deti .. dakujem. .. nepouzivam davame velky pozor. Ale moze sa stat ano nehovorim .. prve 2 deticky boli planovane no tak mam len taky pocit zvlastny tak som testla aaaa mala
Som pocit ze tak slabunke vidno tak len som chcela podut iny nazor . Zajtra mam dostat ms tak uvidime test robeny vcera vecer 🙂 dakujem zeny
@lilina3 skus o pár dni a budeš vedieť na com si 🙂 takto to je len hádanie.. je to fotené v tme
@lilina3 je tam slabá čiarka
. Skús o dva dni.
@kristinka92 nie leen uz bol vecer jedna s bleskom druha bez
@leuska1991 aj mne sa zda uff.. taka jemna
@lilina3 chápem, keď tak kvôli vlastnej zvedavosti by som spravila další deň a aj ten další :D
@kristinka92 no dnes som rozmyslala ci urobit druhy mam este… a nedelu by mala
Prist ms ..
@kristinka92 myslis ze mam aj dnes ked som robila vcera .. mam trosku stres
Aj ja vidím slabulinku ciarku
@lilina3 ak sa s novym priatelom chranis, tak nemas ako otehotniet.
aj my sme si ,,dávali pozor,, a máme Luciu - tejto fráze neverím už ... mnoho mamičiek tiež 🙂
@danielinaa vsak fuuu no bude to zaujimave
Baby mam testnut aj dnes ci uz pockat asi ci? Nervozna som
@lilina3 počkaj s testovaním ešte. Ak vydržíš aj týždeň, potom už budeš vedieť na 100 pro. Mozno test len falošné duchuje a nie si tehu.
@lilina3 prosim ta, naco sa chces testovat, ked sa s frajerom chranis?
To je negativny test... skus o dva dni pretestovat, ale ked ste sa chranili, tak preco (?)
@zmrzlinka2021 ako myslis s novym ?
Tak zrejme ano druhy sa mi zda cisty tak asi je hi ok a zajtta pridee mssss no dam vediet dikičko zenyy
@lilina3 pisala si, ze uz mas dve deti a teraz priatela, nieze s tymto priatelom mas tie deti...
@zmrzlinka2021 ona napísala že "nepoužívam ale dávame veľký pozor" ja som teda pochopila že sa nechráni čiže asi preto chce testovať 🤷♀️
@janka_01 aha...tak som sa zamotala 😀
No tak dam vam vediet urcite zajtra ma prist mrcha
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lilina3 Dakujeme za informaciu.