Mal niekto pozitivny test neskor a bolo z toho uspesne tehotenstvo? Menzes mi meska 2 dni, s priatelom sme mali styk cez ovu. 10-12 dpo bol test biely, tak som si povedala ze kaslem na to, tehotna niesom. Ale dnes som 16 dpo a menzes nikde, ani necitim ze by som mala dostat. Test si pojdem kupit zajtra ak nedojde, len ma zaujima ci sa niekomu ta ciarka objavila neskor. Dakujem
@majamat dobre, dakujem krasne
drzim palce a daj vediet
Mne sa objavila cca mesiac aj tyzdnen čo som bola už tebu. Asi pomaly stúpalo hcg... neviem. Každopádne teraz mám dvojročnú dcérka môj najväčší zázrak ❤️ držím palce aby ti to vyšlo, daj zajtra vedieť. 😊
Ako si zistujes ovulaciu?
@catherinah podla hlienu a ovu bolesti viem kedy ju mam
@summersunny94 dakujem, isto sa ozvem❤️
Oki 😊😊😊
Ako skúšala si?
Podla mna si tehotna. 16 dni je dlha lutealna faza🙂
Test si si robila?
@summersunny94
@catherinah
Ahojte, dnes pojdem kupit test a zajtra tano urobim, dnes rano som uplne rozospata zabudla na to a sla sa vycikat😃teliatko som
@catherinah
@summersunny94 Ahojte divcata, tak test (mamatest) snehobiely. Asi hladat pricinu meskania ide
Tak si nemala ovulaciu vtedy, ked si si myslela.
To mi je ľúto , neboj ďalší mesiac to musí vyjsť 🙏👊🙂
@summersunny94 dakujem, hadam hej 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
10-12 dpo este nemusi byt test pozitivny, ale 16dpo uz by mal byt, zajtra si teda urob test a uvidis,
najvyssia koncentracia hormonu je z prveho ranneho mocu, ale to nestihas, no teoreticky by mohol byt pozitivny aj neskor. snaz sa nepit privela, aby sa moc nerozriedil velmi a aby bola koncentracia hormonu vyssia