Som 11 dní po nechránenom pohlavnom styku

simonafsa
24. júl 2024

Ahojte.Som 11 dní po nechránenom pohlavnom styku a mala som dostať menštruáciu o týždeň ale asi prišla skôr . Mám hnedý výtok a vyzerá to ako končiaca menštruacia a čítala som že to môže byť keď sa vajíčko ukladá (tehotenstvo) ale robila som si dva testy a som mala som ich negatívne .Neviete čo to môže byť ?

bambulka711
24. júl 2024

@simonafsa ahoj, ak by to bolo uhniezďovanie, tak test ti ukáže tak o 3 dni až. Vieš, kedy si mala ovuláciu? To je dôležitejší údaj ako to, kedy si mala styk, lebo spermie vydržia čakať pár dní 🙂

deti95060810
24. júl 2024

o týždeň si urob test - môže byť pozitívny

simonafsa
autor
24. júl 2024

@bambulka711 počas pohlavného styku 2 týždne dozadu začala a trvala cca 7 dni

bambulka711
24. júl 2024

@simonafsa tomu nerozumiem, ovulácia netrvá 7 dní. Je to okamih, kedy sa uvoľní vajíčko, ktoré je schopné oplodnenia iba 12-24 hodín po uvoľnení z folikulu. Samotné plodné dni trvajú tak 4 dni. Ovuláciu máš nejako potvrdenú? Testy, lekár, či len podľa aplikácie? Veľa žien sa totiž riadi iba aplikáciou a často sa potom snažia v nesprávny čas.

simonafsa
autor
24. júl 2024

@bambulka711 podľa aplikácie a ja sa nesnažím o bábätko

bambulka711
24. júl 2024

@simonafsa tak potom počkaj ešte pár dní a test zopakuj. Keďže nevieme presne, kedy bola ovulácia, môže to byť hocičo. Aj hormonálny výkyv, aj uhniezďovanie, aj sa mohla posunúť ovulácia na skôr a púšťa sa ti menštruácia.

simonafsa
autor
24. júl 2024

@bambulka711 čítala som že to môže byt aj prechladnutie že či nemal niekto niečo podobné lebo prvý deň ako mi začal hnedý výtok tak som mala bolesť v podbrušku

bambulka711
24. júl 2024

@simonafsa s tým som sa nestretla, ale nevylučujem aj túto možnosť. Ešte môžeš mať aj ovuláciu, niektoré dievčatá zakrvácajú ak počas nej. Asi ti nikto úplne nebude vedieť povedať, ktorý prípad je tvoj, možno iba lekár. Ak nemáš iné problémy, počkala by som aspoň do termínu MS a test zopakovala, ak nepríde.

simonafsa
autor
24. júl 2024

@bambulka711 dobre , ďakujem ❤️☺️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre