Snívalo sa vám, že ste tehotné predtým než ste to zistili?

chantalka86
14. nov 2016

Ahojte,

tak ma zaujimalo ci mate niektora skusenost s tym aby sa Vam snivalo ze ste tehotna pred tym nez ste to zistili pomocou testu, vynechana ms atd..

Mne sa napriklad snivalo s kamoskou ze sa kupala v vode ktora bola zelena (zelena znaci zivot). A do tyzdna sa potvrdilo ze je ozaj tehotna 🙂 No a pred dvoma dnami sa mi snivalo ze nejaky chlapec niesol zeleny skleneny pohar. Tak a pohar na vodu vraj tiez znaci zivot. ale nevidela som tam nikoho jasne. Co sa tyka mna test je este skoro si robit.

Tak preto sa len pytam ci mate niektora taketo "mimovedne" zazitky 🙂
Dakujem.

hors
14. nov 2016

ahoj :0) no mne sa snivalo ze som tehu a ze sa mi narodilo dievcatko vydela som ako moj vtedajsi priatel dnes mm nesie dcerku vovajicku mojim rodicom .A presne do 2 mes som ostala tehu a nepolanovane a narodila sa dcerka :0)

hors
14. nov 2016

@chantalka86 a este nieco snivalo sa mi o rybach a to znasi tehotenstvo snivajuceho alebo blizkeho niekoho toto sa mi 4x potvrdilo ,ze neter cakala 2deti zakazdym este nevedela,ze je tehu a ja som mala snoch ryby a do par dni som sa dozvedela,ze je tehu a umna to bolo 2x ties a mam posebe 2 deti :0)

zuzana76
14. nov 2016

snivalo, ze som krstila vlastne dietatko, bola som asi tyzden tehotna, este nebola ani vynechana MS, ale o dva tyzdne mi uz vysiel pozitivny test

lulu_2323
14. nov 2016

No mne osobne sa sniva ze som tehu len ked nato nahodou myslim ze co ked som a potom to mam v podvedomi...ale mojej svokre sa snivalo ze videla v sne velku rybu a nakoniec som bola tehotna aj ja aj svagrina asi za tyzden co nam to povedala sme sa to dozvedeli obe ze sme a svokrovi sa tuez snivalo o rybe tiez v ten isty tyzden takze nieco na tom asi bude pretoze je zaujimave ze dvom osobam sa snivalo a dve sme boli v ten dany cas aj tehotne a to este nikto nevedel ani my

tyelde
14. nov 2016

Nesnivalo, aj ked intuitívne som to vedela

elenita
14. nov 2016

Tak to by som musela byť tehotná už dobrých 5 rokov 😀
Lebo často sa mi sníva, že mám pozitívny test, čakám bábätko, rodím, nesiem si novorodeňa v náručí a tak....
Ale čo som ja počula, keď sa už sníva s deťmi (hoci aj bábätkami) znamená to trápenie, starosti... no to by aj sedelo 😝

stastnamamulka
14. nov 2016

Ja som mávala na začiatkoch tehotenstiev "živé" sny,nikdy inokedy ich nemávam 😀

tutu_1
14. nov 2016

My sme s manželom chceli veľmi bábätko. Nedarilo sa nám, aj keď sme uz jedli všelijaké vitamíny a pod. Potom sa mi snívalo ze sa ku mne rozbehlo dievčatko, neskôr ze ho mam na kolenách. Potom dlho nic a potom sa mi snívali samé ryby. To som vôbec nevedela co znamená, ale uz viem. A o pár dni sme sa dozvedeli, ze sme tehotni. No a v apríli uvidíme ci bude dievčatko ci chlapček 🙂

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre