Snažíme sa o bábätko. Môžem byť tehotná?

lenka87665
8. máj 2022

Ahoj, rada by som sa spytala skusenejsich , snazime sa o babetko 4.5.22 som mala mat menzes . Vcera mi zacalo spinenie urobila som dva testy ktore sa ukazali s druhou čiarkou obe boli slabucke a dneska uz mam krvacanie necitim sa nijak zle brusko boli ako pri menzesi mam pocit ze to je asi spontanni potrat pred rokom som potratila v druhom mesiaci. Teraz som si nie ista co sa presne deje budem rada ak mi normalne odpovie bez toho aby daka zacala vytahovat gynekologa tym ze je vikend tak sa nemam ako na neho obratit a na urgentne vysetrenie nechcem ist a robit zbytocne paniku . Dakujem

matullienka
8. máj 2022

Môžeš byť aj tehotná ale mohol začať aj potrat, ak by krvácanie veľmi zosilnelo šla by som aj tak na pohotovosť. Ja keď som potratila tak zo mňa sa to doslova lialo.

lenka87665
autor
8. máj 2022

@matullienka praveže normalne krvacanie slabsie ako ked ine boli sama neviem tie testy obi dva mali čiarky plakala som od radosti dnes rano som ich robila o 4 a stastna som bola len uz do obeda som krvacat zacala tak
Som toho na vaskach neviem vobec kamaratka mi poradila ze mam byt v klude pokial nemam ziadne vazne komplikacie a ze o par dni spavime novy test a uvidime hovorila ze to byva normalne ked je zena tehotna ze ona do 3 mesiaca krvacala cistu cervenu krv a potom uz nic tak neviem sama co sa deje dufam ze sa este par dievcat zapoji a povedia aj oni svoj nazor zatial ti pekne dakujem . :*

pracujucazienka
8. máj 2022

Vyzera to na biochemické tehotenstvo

lenka87665
autor
8. máj 2022

@pracujucazienka ano citala som o tom aj ja no uvidim pockam kym to prestane a urobim si test novy a nazklade toho testu budem konat .

ildiko36
8. máj 2022

@lenka87665 keď túžiš mať bábetko ja by som na tvojom mieste skočila na pohotovosť,aby zistili výšku hcg, možeš mať aj hematom, čo krváca a daju ti liečbu ale može to byť aj začinajuci potrat

lenka87665
autor
8. máj 2022

@ildiko36 par dni do zadu som bola na sone pan doktor povedal ze som uplne poriadku ani citu nic dal mi par liekou vytamini a podobne ja si myslim ze je to biochemicky potrat ciarky su velmi slabe na teste a krvacam uplne slabo ale je to červena krv , brusko boli uplne normalne nic mi nie je toby som dobadala na sebe 🙂 pockam kym to skonci urobim si testik jeden zavolam gynekologovi oznamim mu co sa deje a on ma vysetri a povie mi sam nebudem si s toho robit hlavu pretoze strach a pocit nebezpecia len cloveku skodi 🙂 chcem vam podakovat vsetkym za nove ifnormacie važim si toho a dakujem 🙂

lenka87665
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pondelok01
8. máj 2022

@lenka87665 skus aj inu znacku, tieto testy mavaju falosnu slabu ciarku.

lenka87665
autor
8. máj 2022

@pondelok01 tak to som nevedela ved kedy bol falosny coby som mala to stastie a bola by to len omeskana menstruacia dnes skocim po novi nejakej inej znacky lebo zas nemam bolesti dake extra krce alebo co normalna bolest pri menstruovani ani silne krvacanie nic preto nestresujem a neutekam na urgent dakujem tento vaš nazor ma trosku upokojil

kvetinkaaknitevk
8. máj 2022

@lenka87665 pred 5 dňami tieto testy mali tiež takúto slabučký čiarku a dnes na digitálnom svietia 2-3 týždne .. držím palce 🙂

lenka87665
autor
8. máj 2022

@kvetinkaaknitevk ale preco to krvacanie ? Boli to ako menstruovanie cervena krv proste ja si to neviem vysvetlit volala by som svojmu gynekologovi ten ma zlate ruky on by hned povedal co sa deje ale sama si takto poradit neviem napadlo ma len sem sa ozvat co mi vi poradite kiez by bolo ozaj tehotenstvo a toto krvacanie by bolo prirodzenim javom a mohla by som uz mat babo aj ja sana neviem budem rada ak sa este vyjadrite k tomuto dakujem
@kvetinkaaknitevk

kvetinkaaknitevk
8. máj 2022

@lenka87665 mylsim že nedáme nikto odpoved ak tu nie je gynekológ :( na tvojom mieste by som šla na pohotovosť radšej 🙂 dajú ten duptosan či ako sa to vola ak by náhodou niečo 🙂 čím skôr tým lepšie podľa mna .. ja by som šla urocte

jasmine_3
8. máj 2022

@lenka87665 ak ti čiarka slabne tak to bolo biochemické tehu

lenka87665
autor
8. máj 2022

@jasmine_3 neviem ci slabne ja som vcera vecer robila jeden a dnes rano druhy a ciarki mi pridu normalne no uvidim ako lekar povie

7kikuska7
8. máj 2022

Podľa mna biochemické, zažila som to v januári na testoch slabšie čiarky, najskôr špinenie a potom sa spustilo krvácanie. Bola som vtedy u doktora spravila sono a zobrala krv na hcg.

gabca295
9. máj 2022

@lenka87665 pridaj foto testou

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre