Ahojte baby už dlho sa snažíme o dieťa 7 rokov boli sme aj na ifv 2 krát neúspešne
Mám nepravidelný ms niekedy mi mešká aj 60 dní. No tento krát mi mešká 35dni ale včera som mala aj hnedé spinenie mislela som si že sa mi už spustí menzes mam aj bolestí ako keby som mala dostať aj kríze.
Skus este jeden ale vyzera pozitivne ❤️
Vyzerá pozitívny, urob ďalší zajtra. No podľa mňa to je jasne, sú //
myslim, ze taketo testy treba brat s rezervovou a odkontrolovat, ci tam bude pozitivita aj o tyzden a halvne aka silna pozitivita. o tyzden po takomto teste by mali byt kolajnice, ak by tento test znamenal pozitivitu.
@iwuska01 sprav si ráno ďalší , akúkoľvek značku okrem pepino. A zavolaj lekárovi aby vzal krv ak máš ísť na operáciu tak musíš mať istotu lebo tehotní by ťa zrejme neoperovali.
Daj si zobrať krv ako samoplatca, výsledky sú do dvoch hodín a máš jasno. Držím palce.
Nechcem ti zobrať nádeje , ale mne tento test ukazuje pozitivitu aj keď beriem HAK a nie som tehotná . Ale verím, že v tvojom prípade pozitivita nie je falošna a o chvíľu sa budeš tešiť z bábätka .
@30katrusa40 áno zajtra Skúsim uvidíme no
@kleopatra114 uvidíme
@iwuska01 držím palce aby všetko bola podľa tvojich prianí
Podla mna toto nie je pozitivny test.Menstruacia meska 35 dni tam by uz boli riadne kolajnice ale tak mozno sa mylim.
@renata1405 keď má nepravidelný cyklus a ak ani nevie kedy mala ovulaciu je možné že by bola tehotná
@renata1405 babám s PCOS sa stáva, že menzes nepríde dlho predlho. Často o tehotenstve ani nevedia. Mam známu, čo išla na preventívnu a tam už bejby aj so srdiečkom.
@30katrusa40 ďakujem krásne
@iwuska01 moz, ale tu skor ide o to, ze ak mas teraz realne pozitivny test, ze ovulka musela byt pred 7-10dnami. ak pockas 7dni, tak budes po ovulke tak 14-17dni a to uz musia byt kolajnice. cize bez ohladu na to, kedy bola ovulka, ak predpokladame, ez tetno test ukazuje realne tehu, potom test o tyzden musi ukazat vzostup hcg tym, ze tma budu kulajnice.
ak teraz tehu nei si, potom o tyzden bude tst podobny, ci negativny.
no samozrejme tym, ze nevies, kedy bola ovulka, kldune sa moze stat aj to, ze teraz tehu nie s, ale o tyzden mozes mat rovnaky test a prave o tyzden mozes zachytiti uz tehu v jeho zaciatkoch, cize aj takato moznost je, no potom zas by mal test silniet.
no je to tazko takto zhodnotit, ak mas nepravidleny cyklus. testy uplne presne nei su, lepsi e v tvojom pripade asi odber krvi.
@iwuska01 pozeram, ze ta caka operacia. tak to ozaj len odber krvi, to mas rychlejsie a presnejsie.
pri testoch v skorych stadiach nedoikazes rozpznat, ci ide o falosnu pozitivitu, alebo realnu pozitivitu, ale v labaku ti daju presnu hodnotu a cokolvek nad normu, hoci len v nizkych hladinach uz tehu naznacovat moze.
nad normu je nad 5. no tusim je tam akasi seda zona, ale aj by si mala vysledok v tejto sedej zone, tam uz sa musi uvazovat nad tym, ez by o theu ist mohlo a podla toho sa zariadit.
@iwuska01 no tazko povedat. fakt by bol lepsi ten odber krvi. je to tazke, zhodnotit v rozmedzi par hodin, ci 1-2dni, staci, ze si vypila viac tekutin a uz moze byt moc viac rozriedeny a moze ti test ukazovat slabsie. testy nieco take zohladnit nevedia. najlepsie je hodnotit v horizonte apson 1t, ale na to cas nemas. pisala si tusim o operacii.
@iwuska01 no hoci tu na nete sa najdu testy s nizkou citlivostou pozitivne a tie s vysokou maju negativne a je tu trend tvrdit, ze to je tehu, ja by som to netvrdila.
ide o to, ze ak je test s nizkou citlivostou pozitivny, tak ten s vysokou uz musi byt jasne pozitivny tiez.
platia tu urcite zakonitosti - urcita postupnost.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Je pozitívny