Snažíme sa 4 roky a mešká mi menzes

lacathe
3. máj 2021

Dobry den. Prosim poradte mi zatial takto..ci to mozem brat ako pozitivny. Snazime sa uz 4 roky a neviem či sa radovat. Mavam pravidelnu presne 28 dni a dnes je to uz 33 den. Dakujem

lubi40
3. máj 2021

pozitivny

leomamicikova
3. máj 2021

@lacathe tak vyzerá to ako pozitívny test.. Skus este za pár dni

elenita
3. máj 2021

@lacathe nechcem Ti brat nadeje, podla mna je ciarka velmi slabucka. Ale zasa, moze sa stat, ze si ovulovala neskor a vsetko mas poposuvane. Uz len pockat par dni, skusit otestovat, ak nepride ms a test stmavne, bude to na dobrej ceste 😉

zuzana1688
3. máj 2021

@lacathe Ahoj tak ja som na tom bola pred nedávnom podobne.Papiervy test najprv slabucko a digitálny 2-3 (4-5 týždeň) Za mňa si 🤰🙂Buď počkaj alebo skús digitálny no najpresnejšie je odber krvi u svojho gynekológa 🙂 Veľa šťastia prajem!

comika
3. máj 2021

@lacathe pozitivny 🎊🎉

matafri
3. máj 2021

@lacathe jednoznacne pozit

hanka555
3. máj 2021

Gratulujem ti

lacathe
autor
3. máj 2021

Manzel isiel kupit ten lepsi testik 🙂 asi sa zacnem radovat 🙂 🙂

zuzana1688
3. máj 2021

@lacathe Ešte aj rovnaký výsledok 😊 Ďalšia tehulka do partie 🤰☘️🙂 Gratulujem!!!Veľa zdravíčka 😊

elenita
3. máj 2021

@lacathe Tak to uz ano 👍

lacathe
autor
3. máj 2021

@zuzana1688 teraz zrejme navstivit doktorku 🙂 strasne sa bojim :D ci je to fakt pravda.. lebo tomu az neverim 🙂 Dakujem 🙂

hapkova
3. máj 2021

@lacathe druha ciarka je sice slabucka ale vyzera to, ze je testik pozitivny. Drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo 🙂

hanka555
3. máj 2021

@hapkova pozrite vyssie..urobila digi

monika2605
3. máj 2021

@lacathe gratulujem🥰

surama
3. máj 2021

@lacathe Gratulujeeem ❤ Uz k tej prvej foto som ti chcela napisat, ze ja som mala taku ciarku tiez a bol pozitivny, ale tak mas to aspon potvrdne aj druhym testom 😍

mondolina
3. máj 2021

@lacathe
teším sa s Vami super ♥️♥️

lalia33
3. máj 2021

@lacathe gratulujem 🥰

bublinka1426
3. máj 2021

@lacathe gratulujem 🙂 a drzim silno palce. ked mi pride ze mi na 4 x bez skusania je mi vas luto a o to viac verim ze vsetko bude na uplnom poriadku ❤

3petka
3. máj 2021

@lacathe tak gratulujem po tak dlhej dobe je to super správa. Veľa štastíčka a zdravíčka prajem.

bublinka1426
3. máj 2021

@lacathe ver . drzim palce

bublinka1426
3. máj 2021

@lacathe joj a ty pochybyjes? mysli pozitivne. vsetko bude dobre.

vonaruze
3. máj 2021

gratulujem, krasne 🙂 uzivaj

bublinka1426
3. máj 2021

ale zase, 4 roky neviazaneho sexu za to by vela dala kazda :D bez hocjakych hormonov a kondomov 🙂 vsetko ma dobru aj zlu stranku

janulienka_janka
3. máj 2021

Ahoooj, ja som bola na tom podobne.. Dokonca až na 34DC mi ukázalo takú slabulicku čiarku ako je na spodnej časti fotky.. O 2 dní už bola pekná silná (horná časť foto) 😊 držím palce

mimi16
3. máj 2021

@lacathe určite pozitívny!

miirka123
3. máj 2021

gratulujeeeeem 🙂

lacathe
autor
3. máj 2021

Dakujem vam dievcata 🙂 buduci utorok idem k dr. 🙂 Tak sa tesim

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre