Dobry den. Prosim poradte mi zatial takto..ci to mozem brat ako pozitivny. Snazime sa uz 4 roky a neviem či sa radovat. Mavam pravidelnu presne 28 dni a dnes je to uz 33 den. Dakujem
@lacathe tak vyzerá to ako pozitívny test.. Skus este za pár dni
@lacathe Ahoj tak ja som na tom bola pred nedávnom podobne.Papiervy test najprv slabucko a digitálny 2-3 (4-5 týždeň) Za mňa si 🤰🙂Buď počkaj alebo skús digitálny no najpresnejšie je odber krvi u svojho gynekológa 🙂 Veľa šťastia prajem!
Gratulujem ti
@lacathe Ešte aj rovnaký výsledok 😊 Ďalšia tehulka do partie 🤰☘️🙂 Gratulujem!!!Veľa zdravíčka 😊
@zuzana1688 teraz zrejme navstivit doktorku 🙂 strasne sa bojim :D ci je to fakt pravda.. lebo tomu az neverim 🙂 Dakujem 🙂
@lacathe gratulujem🥰
@lacathe gratulujem 🙂 a drzim silno palce. ked mi pride ze mi na 4 x bez skusania je mi vas luto a o to viac verim ze vsetko bude na uplnom poriadku ❤
@lacathe ver . drzim palce
@lacathe joj a ty pochybyjes? mysli pozitivne. vsetko bude dobre.
gratulujem, krasne 🙂 uzivaj
ale zase, 4 roky neviazaneho sexu za to by vela dala kazda :D bez hocjakych hormonov a kondomov 🙂 vsetko ma dobru aj zlu stranku
gratulujeeeeem 🙂
Dakujem vam dievcata 🙂 buduci utorok idem k dr. 🙂 Tak sa tesim
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
pozitivny