Šmuha na teste

17. jan 2023

Ahojte, robila som si test, ktorý vyšiel negatívne avšak vidím tam nejakú šmuhu. Asi to nemám považovať za čiarku že?

autor
17. jan 2023
lenka7477
17. jan 2023

test je veľmi rozmočený myslím ☹

ameema
17. jan 2023

😁😁🫣 prepáčte, to je taká otázka... Keby vám tu teraz napíšem že "šmuha" znamená že ste tehotná budete sa radovať? Nie je lepšie urobiť ešte jeden test, alebo počkať do zajtra a urobiť ho zajtra? 🙂 Na tomto fóre nie sú veštice, ale obyčajne matky - ženy
Držím palce nech výsledok dopadne tak ako si prajete 😊

anjelicek26
17. jan 2023

Spravila by som novy... ja som mala minuly mesiac takyto a proste zly test... neupinaj sa na to, nerobi to psychike dobrotu... drzim palce, nech sa nejaka ciarka o dva dni este objavi... este je asi aj dost skoro na testy.

autor
17. jan 2023

Ďakujem, už od styku prešlo 17 dní. Len neviem či to mám brať ako čiarku alebo je test negatívny.

lenka7477
17. jan 2023

je tam len jedna čiarka - takže negatív

sense
17. jan 2023

Jenrozmoceny à negatívny. Ak ti ms nepríde skus test o 2-3dni,ak si tehotná čiarka bude jasna

anjelicek26
17. jan 2023

17 dni od styku ja minimalne 14 dni od oplodnenia a to uz by mala byt poriadna ciarka.

autor
17. jan 2023

@anjelicek26 čiže po 17 dňoch už by musel byť duch?

autor
17. jan 2023

@anjelicek26 toto som myslela tou šmuhou, teda či to môže byť čiarka.

anjelicek26
17. jan 2023

Nielen duch, ale pekna ciarka... toto by sedelo na 9 dni od oplodnenia taka "smuha"... a ty si daleko za...

autor
17. jan 2023

@anjelicek26 ďakujem, skúsim ráno urobiť test

andie2810
17. jan 2023

Moja "šmuha" 14dpo... ten druhy už neviem kedy som robila ale chcela som len to že tvoja šmuha sa mi zda byť ďalej než by mala byť... ale držim palce 🍀☺️

autor
17. jan 2023

@andie2810 veď práve, že aj mne sa zdá dosť ďalej. Možno to je fakt len nejaká šmuha. Vďaka 🙂

autor
17. jan 2023

@anjelicek26 ešte sa predsa len spýtam. Ak sa ovulácia posunula o 5 dní. Čiže som napriklad 12 dpo. Tak je to slabá čiarka na 12 dpo? Sex bol len jeden ten pred 17 dňami. Následne som dostala zápal močových ciest čiže nebolo nič.

anjelicek26
17. jan 2023

Spermie realne vydrzia tie 2-3 dni... ovulka 5 dni po poslednom sexe je dost nerealne uz trafit...ano v labaku v idealnych podmienkach je nejaka bojova spermia, co 5 dni prezije, ale skusme ostat v realite... urcite to vyjde buduci mesiac, ja si to vzdy hovorim, ze mame predsa este dalsie sance...raz to prijde...

autor
17. jan 2023

@anjelicek26 ďakujem 🙂objednala som ešte testy. Urobím ich o 2-3 dni a keď nič tak to už nechávam tak

autor
3. feb 2023

@anjelicek26 na gynekologiu som objednaná o 2 týždne. Ms som mala ale slabú. Mám mesiac od styku a test toto. Ako to mám brať? Test bol negatívny avšak na jednej fotke čosi vidím.

ameema
3. feb 2023

Máte to brať tak že nie ste tehotná....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre