Ahojte dnes som 11dpo a včera mi vyšiel jeden pozitívny test slunicko samozrejme čiarka nabehla hneď. Predtým som ich robila aj na 8 a 9 dpo a po ciarke ani náznak. Dnes keď som urobila tak tam je možno len kanalik proste žiadna čiarka. Posledne mesiace sme sa nesnažili lebo sme nemohli a žiadne pms príznaky som nemala. Teraz mam aj bolestivé prsia spolu s bradavkami a neustále bolesti v podbrušku.. už asi tam není šanca však. Nečakám nič len som to asi potrebovala dostať von zo seba lebo ozaj človek keď padne na dno tak čaká ze nižšie sa už ísť nedá a ono sa žiaľ dá 😭
@dadka1997 to mi došlo ze tehotná nie som....
Kolko dc si ?
@dadka1997 25dc. Nemala som už ovulácie testy a mala som dvojake a v Appke premom mi vyznacilo peak na 13dc večer ale boli to mama testy a teda neviem ešte som ich nemala ale vyzerali zvláštne.. skúsim ešte ráno testy ale mne je divne tie bolesti v podbrušku a krížoch stále ze mam pretože predtým som nemala žiadne príznaky ani nič pred MS od kyretu.. toto je prvý mesiac čo sme skúsili pred ivf
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak ti vcera vysiel "pozitivny" a dnes negativny, tak co myslis ? Podla mna tehotna nebudeš, ale zatial nič nie je do ms stratene .. skus pridat foto testov vcera a dnes