Sliznica 14 mm a negatívny krvný test

sandria33
17. aug 2015

Je mozne mat na 29 dc (bez MS) 14 mm sliznicu a pritom krvny test vysiel negativny? mozem byt este aj tak tehotna? Som 14 dni po iui - je moznoe, ze by mi este nevysli krvne testy?

misaelka
17. aug 2015

ja som mala sliznicu na 30dc 22mm a krvny test negativ... takze ta nepotesim ☹ este lekar bol nadseny ze aka krasna siznica, to nemoze byt iba z liekov... a nic.
@sandria33

sandria33
autor
17. aug 2015

@misaelka n oved u mna sa tiez doktor tesil.... ale hcg mam menej ako 1.. a potom MS ako prebiehala? mala si silne krvacanie z tej slznice?

misaelka
17. aug 2015

@sandria33 ani nevrav, som sa od bolesti skriabala po stene.... 😠

sandria33
autor
18. aug 2015

@misaelka tak sa mam na co tesit ...

majorosovalucia
18. aug 2015

Ja som mala sliznicu 15mm a testy mi stupali HCG,na sone nebolo nic vidno.Nakoniec to bolo biochem.tehot. odislo to no taky MS som mala ze som myslela ze zoskrabem steny a jeden den som len lezala.Nikdy som predtym taky mensez nemala.Hned dalsi cyklus som otehotnela nastastie ma lekar poslal na dalsie vysetrenia a zistila sa pricina,mam krvne mutacie jedna z nich sposobuje potraty.Mam uz liecbu,nastastie sa to vcas podchytilo zase.

sandria33
autor
18. aug 2015

Tak sa mam na co tesit, ked mi pride...

ela44
18. aug 2015

Ja neviem aku mam sliznicu ale zajtra mam ist na krv na potvrdenie tehotenstva a tak trosku sa obavam ci sa to nevyvrati. Test mi ukazal ze som tehotna asi tak v 6 tyzdni priznaky okrem vynechania MS nemam. Je to skoro aby doktorka nevedela identifikovat tehotenstvo v 6 tyzdni? Vysetrila ma iba hmatom.

majorosovalucia
18. aug 2015

@ela44 ja som bola mojho gynekologa a meskal mi MS 12 dni.Spravil mi utz a bola tam tehotnost.Hmatom nie.

sandria33
autor
18. aug 2015

@ela44 zmen doktorku .... co najskor, lebo ked niekto vysetruje hmatom, isto to nebude odbornik... na vysetrenie treba sem tam pouzit aj ultrazvuk, pripadne zobrat krv...

majorosovalucia
18. aug 2015

@ela44 este som zabudla napisat, zistil mi tehot.5tt+ nieco,uz bol drobec v maternici takze utz jednoznacne urci nie hmat.

ela44
18. aug 2015

Dakujem 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre