Je mozne mat na 29 dc (bez MS) 14 mm sliznicu a pritom krvny test vysiel negativny? mozem byt este aj tak tehotna? Som 14 dni po iui - je moznoe, ze by mi este nevysli krvne testy?
Ja som mala sliznicu 15mm a testy mi stupali HCG,na sone nebolo nic vidno.Nakoniec to bolo biochem.tehot. odislo to no taky MS som mala ze som myslela ze zoskrabem steny a jeden den som len lezala.Nikdy som predtym taky mensez nemala.Hned dalsi cyklus som otehotnela nastastie ma lekar poslal na dalsie vysetrenia a zistila sa pricina,mam krvne mutacie jedna z nich sposobuje potraty.Mam uz liecbu,nastastie sa to vcas podchytilo zase.
Tak sa mam na co tesit, ked mi pride...
Ja neviem aku mam sliznicu ale zajtra mam ist na krv na potvrdenie tehotenstva a tak trosku sa obavam ci sa to nevyvrati. Test mi ukazal ze som tehotna asi tak v 6 tyzdni priznaky okrem vynechania MS nemam. Je to skoro aby doktorka nevedela identifikovat tehotenstvo v 6 tyzdni? Vysetrila ma iba hmatom.
@ela44 ja som bola mojho gynekologa a meskal mi MS 12 dni.Spravil mi utz a bola tam tehotnost.Hmatom nie.
@ela44 este som zabudla napisat, zistil mi tehot.5tt+ nieco,uz bol drobec v maternici takze utz jednoznacne urci nie hmat.
Dakujem 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja som mala sliznicu na 30dc 22mm a krvny test negativ... takze ta nepotesim ☹ este lekar bol nadseny ze aka krasna siznica, to nemoze byt iba z liekov... a nic.
@sandria33