Slabý výtok a negatívny test

marcelka11122
8. júl 2013

Od januára som bola nadšená lebo sa mi cyklus krásne upravil, menštruáciu som dostávala skoro na deň presne, niekedy max. 3 dni omeškania.. Poslednú menš. som mala 31. mája..no doteraz nič. Len tento víkend (čiže cca 8 dní po očakávanej menš.) som mala slabunký výtok - asi hodinu ! Proste ako keby mi vynechal úplne menzes... Robila som si už samozrejme testy, jeden min. týždeň a jeden dnes, obe negatívne. Čo to môže byť ? Môže len tak vynechať menzes ?

galaxy
8. júl 2013

Tak nemal by len tak vynechať. Počkaj ešte týždeň a potom zájdi dokymu. Buď to môže byť tehu,alebo nejaká cysta,alebo niečo.

zuzitko74
8. júl 2013

@marcelka11122 Môže aj len tak vynechať, ale môžeš byť aj tehotná, len to test ešte neukázal.

marcelka11122
autor
8. júl 2013

Naposledy som s priateľom bola pred viac ako troma týždňami, tak ani za takúto dobu by ešte neukázal test 2 čiarky ? Testy vždy len jednu čiarku ukázali, nikdy nie jednu a k tomu slabšiu...

zuzitko74
8. júl 2013

@marcelka11122 Mal by ukázať, ale ľudské telo nereaguje vždy podľa tabuliek. 😝

marcelka11122
autor
8. júl 2013

Ach jaj čo to zasa bude.. Som sa dlho potom netešila z konečne normálneho cyklu..

mamicka70
8. júl 2013

ja mam toto iste ako ti mne neska je presne tomu tyzden co mi nedosla mnstruacia ale ja mam telesko danu a neviem coto je ze nemam testy negtivne

marcelka11122
autor
8. júl 2013

tak ja zajtra skočím na gyndu, dúfam že ma vezme, lebo fakt som z toho trošku v strese, také niečo mám prvýkrát

mamicka70
8. júl 2013

aj ja ale v streduu nuz mam uz dve deti a tretie nechcm uz nuz keby bolo tak bol 🙂

marcelka11122
autor
8. júl 2013

Tak mna cakajú ešte dva roky výšky, rada by som toto dokončila a potom zakladala rodinu.. Držím nám obom palce, nech to dobre dopadne 🙂

therra
9. júl 2013

@marcelka11122 Ahoj aj ja mam ten problem, 8 dni mi meska, testy negativne, tiez som bola s priatelom pred trom tyzdnami naposledy a myslim ze to by uz citlivi test mal ukazat ak by islo o tehu.. Tak tazko povedat. Aj mas nejake "priznaky" alebo len MS?

marcelka11122
autor
9. júl 2013

@therra Ahoj, dnes som bola na gynde, tehotenstvo vylúčila... zobrala mi krv - myslí si že to bude hormonálne

mamicka70
10. júl 2013

JA som dostala vcera kramy tak mi odlahlloo 🙂 ale ta dana nerobi mi dbre raz nacas raz meska covek je potom o velkom strese :(

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre