Slabý menzes, pozitívny test a žiadny nález na UTZ

terkaaa248
29. jún 2021

Ahojte baby,
v piatok som sem davala prispevok s pozitivnym teh. testom. Robila som si ho v den ocakavanej MS. PMS nemavam, avsak tento mesiac ma asi 4 dni pred testovanim boleli bradavky, tahalo ma v podbrusku, boleli krize, furt unavena. Tak som si povedala ze si spravim test, bol pozitivny, aj ked ciarka bola slaba. Robila som si ho nasledne az do nedele, vzdy rano, ciaka nesilnela. V nedelu rano som zbadala ze mam hnedy vytok, co by mohlo nasvedcovat MS, ale ta sa nerozbehla, doteraz mam iba hnedy vytok. Vcera som bola na gynde, doktor robil UTZ, avsak nalez bol negativny, tak mi zobral krv, zajtra budu vysledky. Mala by som byt uz 5tt. Myslite ze je to normalne? Mala ste niekto podobny pripad? Mozem mat este sancu ze som tehotna? Normalne mavam velmi silnu MS trvajucu tyzden s velkymi bolestami. Doktor strasil s mimomatermicovym, avsak to by som mala mat brutalne bolesti, co nemam.
Dakujem za kazdu odpoved.

petamich
29. jún 2021

nie pri mimomaternicovom nemusis mat vobec brutalne bolesti - ono praveze ta bolest pride necakane, ked uz je zle

kazdopadne mala som to tak 2x - testy pozitivne (mne ale silneli aj digitalny ukazal 1-2, 2-3) a zacala som spinit v 6tt, sla som na UTZ nebolo nic vidno - zobrali mi krv, HCG bolo nad 500 a lekar povedal, ze su tri moznosti, bud som ovulovala a otehotnela neskor a na dalsej kontrole uz bude vsetko okej, podozrenie na mimomaternicove alebo mikro-potrat (resp. biochemicke, kedze sa UTZ nepotvrdilo), upozornil ma, ze to mimomaternicove je nebezpecne, nahla bolest a ze sa mam pohybovat niekde, kde by vedela prist rychlo pomoc a nechodit po horach atd. - dalsej kontroly som sa uz nedockala, zacala som krvacat teda u mna to bola tato moznost nanestastie

podla toho co pises su u teba asi tie iste tri moznosti - biochemicke, neskorsia ovulacia a na dalsej kontrole uz bude aspon gestacny vak alebo mimomaternicove

terkaaa248
autor
29. jún 2021

@petamich viem isto ze ovulaciou to nebude… tak hadam to nebude mimomaternicove. Dakujem ti ale velmi za odpoved, mam aspon nejaky obrazok teraz.

petamich
29. jún 2021

@terkaaa248 budem velmi drzat paste! 🤞🏻

ingrida1127
30. jún 2021

Ahoj ja som mala mmt v decembri nemala som žiadne bolesti začala som myslím že 10 dni od termínu ms spinit šla som tiež hneď lekárky tá nič nevidela hneď ma hospitalizovali vzali mi krv na hcg na druhý deň to špinenie bolo silnejšie z krvi videli že je to neproserujuce tehotenstvo,najprv mi ale spravili kiret ,potom ma po 5 dňoch prepustili chodila som každý druhý deň na kontrolu pretože mali podozrenie aj na mmt a mali bohužiaľ pravdu pretože mi hcg mierne stúplo napokon som musela podstúpiť laparoskopiu a veru sa primárové slova potvrdili.
Nechcem ta tým strašiť nemusí to byť tvoj prípad držím ti ✊.

dorka_33
30. jún 2021

@terkaaa248 ako si dopadla ?

monka105
30. jún 2021

@petamich ja pridávam z osobnej skúsenosti ďalšiu možnosť. Chybné testy. Ja som používala mamatesty, šesť testov mi vyšlo pozitívnych, niekde čiarka silnejšia, inde slabšia, posledná, deň pred kontrolou, už skutočne len o niečo málinko slabšia ako kontrolná. Na druhý deň na UTZ nič, z krvi hcg negatívne. A to som tiež špinila, mala som slaboružový výtok, bolo mi zle, nič mi nechutilo, ale o tehotenstvo pri tom nešlo. Foto testov ti kľudne pošlem do správy, ak chceš. Ale teda dúfam, že to nebude tvoj prípad.

petamich
30. jún 2021

@monka105 chapem 4. moznost, ze testy vychadzali falosne - aj ked uplne sa mi to nezda, ze 6 testov vyslo chybne ale neviem nezazila som 🥺

a teda moj pripad to nebol 🙂 mne HCG tehotenstvo potvrdilo, len sa zial neudrzalo (vtedy) to si autorke asi chcela smerovat

monka105
30. jún 2021

@petamich viem, označila som ťa iba kvôli tomu, že si písala o troch možnostiach. Že dopĺňam štvrtú. 🙂 zvyšok textu bol pre autorku. Ospravedlňujem sa za chaos. 🙈😄

petamich
30. jún 2021

@monka105 nedopinava som dnes tusim 🙈🙈

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre