14. feb. som dostala slabú cca 3-dňovú menštruáciu. predminulý týždeň som mala slabučký hnedastý výtok,teraz mám už druhý týždeň krvácanie, striedanie slabej a normálnej menštruácie, tú som mala ale dostať až tento týždeň. nič ma nebolí, zmena stravovania ani ničoho nebola,ani v strese dáko nie som. tehotná môžem byť? (aj keď si dávame s partnerom pozor, a po tej slabej menštruácii som si robila tehot. test-negativny.). pýtam sa,pretože ešte asi dva týždne nebudem doma,, až potom budem môcť navštíviť lekára. a dosť ma to trápi.
@leela123 Ahoj tehotenstvo nepovazujem za velmi pravdepodobne, ev. moze to byt potrat alebo mimomaternicove tehotenstvo. Kazdopadne ak nemavas bezne taky dlhy menzes a hlavne ze to nema jednoznacne ustupujucu tendenciu je to dovod na navstevu lekara, ked nie si doma tak na pohotovost. Dalsie 2 tyzdne by som s tym urcite necakala, okrem toho ze mozes nieco riadne odflaknut vypestujes si aj peknu anemiu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@leela123 Ahoj 😉 Toto je podla mna dost taka otazka, s ktorou Ti my ,ako laici prilis nepomozeme..Skus napisat na stranke gynda.sk, striedaju sa tam dvaja gynekologovia cely den. Ak nemas moznost navstivit lekara osobne, aspon mala naplast toto moze byt - na upokojenie. Urcite budu vediet poradit lepsie, ako my tu tipovat 😉