Ahojte zienky.. prosim vas o radu.. neviem ci to vidim len ja, alebo su tam naozaj dve ciarky??? 😒 ja tam vidim slabulilinkeho ducha na kazdom teste.. dnes som 27dc, mavam pravidelne 25dnovy cyklus, takze uz treti den mi meska mrcha.. uz dva tyzdne mi byva obcas trosku nevolno (ale zas neviem ci si to len namyslam alebo je to tak) prosim poradte mi, to cakanie ma ubija.. o dietatko sa snazime druhy mesiac, jedno dvojrocne uz mame 🙂
može aj farbivo presvitať ja som mala tiež takéto a nič z toho ☹ skús o pár dni .. ak su tie testy po sebe tak už by to silnelo ☹
@ccaro faaaakt? 🙂 prave pozeram, ze na tej foto to az tak nevidno ako v skutocnosti.. ale potesila si ma 🙂 tie prve tri testy zlava boli robene predvcerom a ten napravo dnes rano.. ale je to divne, ze na tom dnesnom nie je ta ciarka uz silnejsia.. prave naopak, zda sa mi najslabsia.. a vcera som si robila aj ten digitalny test a vysiel negativne ☹ tak ja uz neviem..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja tam tiez vidim dve ciarky 🙂