Ahoj, včera som si spravila test, neviem či sa mi to zdá alebo je tam slabunka čiarka. Menštruáciu mám dosťat zajtra. Ďakujem za radu
@veronikita1997 mne sa javí ako negatívny. skús spraviť testik až keď bude meškať ms dva tri dni, držím palce 😊
@luci_ba ďakujem,,,,, chceme s manželom babo,,,,,, zajtra mam dostať menštruáciu, uvydim 😔len dúfam že som
@veronikita1997 ja ti rozumiem, ešte to tam môže vyskočiť, nezufaj 🙏
Nechcem dávať falošnú nádej, ale tak keď si to fakt veľmi priblížim tak sa mi tam niečo zdá… . Ako píšu baby vyššie, skús o pár dni znova keď ti bude meškať
@veronikita1997 tiež to tam vidím, je to slabé ale niečo tam je
@domi4545 no áno je tam slabunka čiarka.. Dneska ma prísť menštruácia, zatiaľ čakám, 😔či príde alebo nie,,, som už stoho celá zmetena.
@simona139469 noo dneska mala prísť menštruácia, takže čakám, počkám ešte 2 dní a test zopakujem.
Počkaj dva tri dni a skus opat
Ahojte, dneska mi už mešká 4 dní mrcha. Merala som si ráno teplotu bola, 37,6. Test som si nespravila,, nechce byť sklamaná,, môžete mi prosím napísať prečo mám takú teplotu?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@veronikita1997