ahojte dievcata, prosim vas, moze byt tehu test negativny alebo ukazovat len tien namiesto druhej ciarky,, kvoli uzivaniu hormonalnej antikoncepcie?(peroralne). Pretoze vcera sa mi objavila slabulinka ruzova ciarka a dnes uz len tien, aj to asi po hodinke, ked test uplne uschol :(
nemam :( chcela som ho odfotit, ale na fotke nebolo nic vidiet, pretoze je tam len taky tien, v mieste, kde by mala druha ciarka byt...
@katherina1989 aha no kazdopadne skus test zopakovat za dva dni a uvidis. ak si tehu bude ciarka silnejsia. inak testy zvyknu duchovat. aky test si si robila? aku znacku?
vcera Pepino a dnes som si spravila Rapiclear...
@katherina1989 kvoli antikoncepcii by si nemala mat pozitivny vysledok. Pockaj este par dni a ked mrcha nepride skus znova testnut. Aj napriek antikoncepcii mozes byt tehotna
no praveze beriem Mirzaten a Frontin, teda dala som si len polku tablety, ale vraj to moze znizit ucinok...tak preto sa testujem, aby som tieto lieky radsej neuzivala...
@katherina1989 jaj moja oba klamuuu mna pepino okaslal vzdy a rapiclera vela bab nan nadava
dobre, tak z casti si ma upokojila... lebo uz som si myslela, ze si namyslam alebo co 😒 asi bude najlepsie pockat, ci sa menstruacia dostavi alebo nie...
@katherina1989 ano nelam si hlavu nad tymi testami dokial nebude silnejsia. lebo naozaj tieto druhy testov su nespolahlive. ked mozem odporucit ak chces byt uuplne kludna kup si mamatest 10 prukovy ten jediny hadam vzdy ukaze pravdivo 😉
Dakujem za radu 🙂
@katherina1989 nemas zač 🙂
@katherina1989 Tomuto sa hovori "Strach ma velke oci". 😉
Tak to ano, vtedy clovek vidi, najma to, co nieje 😲
Vysledok testu sa odcituje v case urcenom, teda nie o hodinu... to moze normalne presvitat.. podla mna to nebol ani duch ani nic.. ale zle odcitany test.
.......pepino "duchuje" skoro vzdy...... jedine ozaj normalne testy su mamatest a gravitest, a nevyhadzuj peniaze za kazetove, kup si len take pruzky, na nich je to najviac vidiet. V skorých stádiach tehotenstva sa niekedy objavi druha ciarka az po limite, casto aj po niekolkych hodinach, po vyschnutí.....proste nemoze nabehnut hned, ked je hcg este nizucké.... je dolezite potom testovat kazdy den, alebo obden, aby sa videlo, ci ciarka silne (hcg) alebo mizne.... Može sa stat, ze ciarka niekolko dni silnie a potom zrazu zoslabne a pride MS s oneskorenim- to je ztv biochemicke tehotenstvo, kedy sa zárodok neudrzal v sliznici, hoci sa uz produkovalo hcg a s MS sa vyplavi von.
Zajtra ci pozajtra budes uz naistom, ako to s tebou je..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@katherina1989 ahoj nemas foto testu?