Slabulinká druhá čiarka na teste

katka2909
12. jún 2015

Baby,prosím Vás mám dilemu....už vyše dvoch týždňov na sebe pociťujem rôzne zmeny,spočiatku som mala hnačku,býva mi nevoľno, brucho mávam nafúknuté....robila som si pred týždňom prvý test,ten vyšiel negatívny,avšak včera som si robila znovu (mamatest) a objavila sa mi na ňom jemnulinká druhá čiarka,ms mi mešká zatial iba šesť dní...moc by sme si s manželom priali bábatko...mali ste aj niektorá z vás podobnú skúsenosť? Som vďačná za každú jednu.... 🙂

bajana
12. jún 2015

mamatest je nespolahlivy, skus radsej iny, hoci po 6 dnoch meskania MS to vyzera na tehotenstvo...ale este negratulujem, je skoro

katka2909
autor
12. jún 2015

@bajana a aký by si mi odporúčila? Bo nemam ani predstavu ktorý z tých všetkých je najspoľahlivejší☺

vika35
12. jún 2015

podla mna je pozitivny ale tak skus este pre istotu inu znacku.

bajana
12. jún 2015

@katka2909 ja som mala len DR.Max....s mamatestom nemam skusenosti, ale v kazdej podobnej diskusii (a su ich tu mraky, kazdy den pribudne jedna s rovnakym problemom) sa objavi info o falosnych duchoch na mamateste

katka2909
autor
12. jún 2015

@bajana ďakujem moc ...skúsim teda ešte inej značky ...uvidíme čo to dá☺

tarinka18
12. jún 2015

Podla mna je pozitivny,gratulujem🙂zo zaciatku vychadzaju testy takto slabo,nam mamatest vysiel vzdy spolahlivo aj ked bol este slabsia druha ciarka.

katkasofi
12. jún 2015

@katka2909 moja no ja ti gratulujem....toto je uz pozitívny test a nie duch. A mamatesty su spoľahlivé. Keď si spravíš zajtra ďalší, uvidis že druha čiarka bude silnejšia 😉

katka2909
autor
12. jún 2015

Baby potešili ste ma moc ☺☺uvidim co ukaze dalsi test ☺

juditka_d
12. jún 2015

@katka2909 neboj, to už je pekná čiarka a bude len silnieť 🙂 Ja byť tebou vyskúšam ešte digitálny Clear Blue . ten ti ukáže aj týždeň (fotku si sprav do 24 hodín, lebo potom ten displej natrvalo zhasne :D - vlastná skúsenosť 🙂 ) A ja osobne mám s mamatestom dobrú skúsenosť. A inak ešte aj Pepino a ten je lacný, už ten čo je po novom zelený, tak tiež ukazuje pravdivo.

katka2909
autor
12. jún 2015

@juditka_d o clearblue som pocula...vyskusam ho 🙂 ...a kedy by som mala potom navštíviť doktora...čo som čítala že minimálne po dvoch týždňoch meškania ms

gabikula
12. jún 2015

@katka2909 to , čo vidno na fotke je jednoznačne pozitívny tehot. test. Ja som mala s mamatestom len dobré skúsenosti.

alka1980
12. jún 2015

Myslim,ze je pozitivny 🙂 .Daj vediet ci ciarka zosilnie.Mne na 9den meskania tento test ukazal krasne kolajnice.

katka2909
autor
12. jún 2015

@alka1980 urcite dam vediet...velmi by som sa tesila ...☺☺

juditka_d
12. jún 2015

@katka2909 ja som testovala na mamatestoch a pepino, ale uz ked mi vysiel duch, tak som kupila aj clearblue - hovorim si, ze tak ked uz mam ducha, snad to nebudu vyhodene peniaze a neboli :D

Gynekológa navštív najskôr 6 týždňov od prvého dňa poslednej MS - (ideálne je tak 7 týždňov ak vydržíš - to už bude biť aj srdiečko). Chodia ženy aj skôr, ale v 4 týždňoch ešte nič DR nevidí (len z krvi ak ti vezme HCG - ale to ešte neznamená, že je tam kde má byť). Okolo 5 týždňa je vidieť gestačný vačok - často je na začiatku vidieť iba prázdny a to ťa zbytočne vystresuje. Na začiatku 6 už vidieť že vnútri vačku niečo je, ale ešte zväčša nie je vidieť akciu srdiečka. Ale už vieš, či je v maternici, tak ako má byť 🙂

Hovorím potom o prípade že má žena cca 26 - 30 dňový cyklus a ovulku približne v strede.

cammille
12. jún 2015

Jednoznacne pozitivny testik, gratulujem 😊 a u mna mamatest vzdy fungoval spolahlivo, nikdy mi nerobil falosne ciarky 😊

katkasofi
12. jún 2015

@katka2909 tak hod potom fotku 😉

katka2909
autor
12. jún 2015

@katkasofi urcite hodim ...a ďakujem ☺☺☺

tesss
12. jún 2015

Krásne koľajnice!

denuss
12. jún 2015

Gratulujem k tehotenstvu🙂takato ciarocka uz je spolahlivo tehotenstvo,je jedno akej znacky je test

titulienka
12. jún 2015

toto je pekne pozitivny testik 🙂 gratulujem

katka2909
autor
12. jún 2015

Jaj baby hadam mate prevdu ☺☺☺

titulienka
12. jún 2015

@katka2909 jednoznacne 😉 a u mna mamatesty su top 🙂

denuss
12. jún 2015

Priznakov mas dost,pozitivny test,ja by som sa tesila na tvojom mieste🙂o tyzden uz mozes vidiet fazulku na sone

ematko29
12. jún 2015

To je jasne tehu,pozri na moju fotku v profile a to bolo tehu 4tyzden a aka slaba bola

mausy21
12. jún 2015

ja som mala mamatest tiež pozitiv a nebola som tehu brala som HAK,takže nespolahlive u mna určite

mausy21
12. jún 2015

opuštam vas idem kuk tv a spinkat.... 😉

katka2909
autor
13. jún 2015

Baby tak dnes som si spravila znova test a ako ste pisali ciarka je cim dalej tym silnejsia ....tak dufam aby bolo tam kde ma ☺☺☺

alka1980
13. jún 2015

Noooo,tak to ano-tu uz niet pochyb..Gratulujem a krasne tehulkovanie.Som rada,ze si dala vediet.Drz sa. 🙂

mausy21
13. jún 2015

supeeer gratulujem

katkasofi
13. jún 2015

@katka2909 ja som to vedelaaaaaa 😘 gratulujem, šťastne tehulkovanie prajem 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre