Ahojte, poraďte mi prosím, vyšiel mi slabo pozitívny tehotensky test, no menzes sa dostavila, pravdepodobne ide o MA.. Mala by som sa objednať k doktorke na kontrolu? Ci odišlo všetko, či to nie je mimomaternicove tehotenstvo, či ďalej neriešit?
Ďakujem za odpovede
Ms je výrazne silnejšia, bolestivejsia, ani tabletky nezaberaju
@adeladulova MA to nemohlo byť jedine biochemické tehotenstvo, ale kv tomu k dr netreba
@adeladulova podľa mňa ide o biochemické tehotenstvo. Mne po ňom DR skontrolovala, či mi Hcg kleslo na nulu - klasicky z krvi.
Ďakujem za odpovede. Je však možné že som mala príznaky ako nevoľnosť? Nie len žalúdok na vode ale par dni som aj vracala, proste som vedela ze som "tehotna" ?
@adeladulova to nebol MA, ale biochemické tehotenstvo. Jednoducho sa oplodneny zárodok správne neusadil, a odišiel s menštruáciou. Je normálne, ze je silnejšia aj bolestivejsia. Príznaky si mohla mat, keďže hcg sa už začal vytvárať.
Je to častý jav, neráta sa ani do štatistiky potratov, lebo nie je možné určiť, u koľkých žien to nastane. Predpokladá sa, ze počas plodneho veku ho zažije každá žena aspoň raz,no pokiaľ nerobí test jednoducho sa to berie ako oneskorena menštruácia.
@jaskolka ďakujem veľmi pekne 😇😇😇
@adeladulova ja som mala biochemické tehotenstvo.. nato ze sme sa snažili pred par rokmi tak jasne ze som si robila testy aj skôr ako menštruácia mala dôjsť a mala som dosť výraznú čiarku.. a ako dní šli a blížila som sa k menštruácii tak testy slabli bolesti silneli ako normálne keď máš dostať a dostala som a také silné ze riadne išli zo mňa zrazeniny krvy a lialo zo mňa keď svinu zarezes 😃😃😃 ale nešla som nikde k Dr. ešte som nebola taká skúsená iba potom som nasla na nete ze je to biochemické a odvtedy som si povedala ze testy nebudem robiť iba po vynechani menštruácie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Test mohol falosne duchovat..bol iny ten menzes?zrazeniny?bolesti? Skus.opakovat test o.den dva ci bude vychadzat pozitivny.