Slabučký pásik na tehotenskom teste

pampe
6. feb 2013

Ahojte, som trochu zmätená a poprosila by som o radu. Minulý zýždeň sme sa s partnerom prvý krát pokúsili splodiť bábätko a ja mám pocit, akokeby sa to podarilo na prvý šup, aj keď sa mi tomu nechce veľmi veriť. Teraz je to asi 7-8 deň a býva mi zle. Som dosť senzitívna. Aj keď viem že je to skoro, robila som si tehotenský test a vyšlo mi niečo, čo neviem posúdiť. Je tam celý pásik- ten čo tam má byť vždy a vedľa neho taký 1/3 - 1/2 dlhý, ale veľmi zreteľný. Mám veľa príznakov, ale pripisujem to skôr očakávaným mesiačikom. Prosím o radu ak máte nejaké skúsenosti s takýmto výsledkom.. Dočítala som sa od vás, že ak je slabučký ale celý pásik tak je pravdepodobne pozitívny. Ale čo keď je to takýto hybrid? 🙂

nikolet_89
6. feb 2013

@pampe urob si dalsi...ale pockala by som este par dni...ved nic nieje nemozne 🙂

zuzi0911
6. feb 2013

@pampe treba test o par dni zopakovat a skusit inu znacku.nezalezi intenzita farby,dolezite je ze tam ten pasik je,no treba opakovat

baryana
6. feb 2013

@pampe tehotenske priznaky nemas urcite, to si si len vsugerovala, lebo po tom tuzis. na priznaky je prilis skoro. este par dni pockaj a urob znova tehu test. ja som mala naposledy ms 13.12. test som si robila pred troma tyzdnami a bol negat. urobila som dnes a su tam dve ciarky. tak urobim este do tretice a uvidim 🙂 .

olgaolivia
6. feb 2013

PODLA MNA SI TEHOTNá ,ja som to mala tak isto bol tam slabučký pásik a to som bola len prá dní tehotná a bolo mi zle a urobila som si ešte tri a zase slabý pásik ...a myslela som si že nie som ,ale nie nie bolo to tam 😀

janka1224
6. feb 2013

ja by som tiez par dni počkala a potom druhy test 🙂

pampe
autor
6. feb 2013

ďakujem za odpovede. len som chcela vedieť, že ak sa objaví nejaký náznak pásika, či to môže byť chyba testu a je možné, že to bude potom negatívne.. nemyslím si, že som si niečo vsugerovala, lebo v našom prípade to naozaj bol iba spontánny prvý pokus a ak by sa to aj podarilo, tak to bude iba veľmi milé prekvapenie 🙂. a verím tomu, že senzitívne ženy môžu cítiť zmenu už skôr 🙂. aspoň podľa príspevkov a momentálnych mojich pocitov..

lubenkav
6. feb 2013

ahoj, aj ja som si vcera aj dnes nasla slabulinky druhý pásik na teste takze skusim vydrzat do piatku a skusit ci bude silnejsi mne zle nie je ale bolia ma prsia. tak dufam ze budem tehu 😀

lienka1701
6. feb 2013

skús si urobiť o týžden a uvidíš... 🙂

majulino
6. feb 2013

aj ja som otehotnela na prvy sup 🙂

vierkasteffi1
6. feb 2013

skus ešte jeden test o pár dni a od iného výrobcu 🙂

hruska82
6. feb 2013

@pampe Skus si spravit dalsi testik o par dni....ale si myslim, ze mozes byt tehu 🙂 Nam sa to tiez podarilo na prvy pokus a tiez mi byvalo zle a mavala som priznaky velmi skoro (este pred vynechanim menstruacie). Je to sice individualne, ale ano...je mozne mat priznaky tak skoro!!! Vlastna skusenost....nebolo to psychikou, kedze sme tomu dali volny priebeh ;)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre