Dobrý večer dnes som si robila tehotenský test ukázalo slabúčku druhú čiarku ... neviem či je to kanalík .
Žiadnu druhú čiarku nevidím.
@richarsivak
A test si robila zo zvedavosti ci ti uz meska?
@kitycat Dobrý večer dnes som mala dostať menštruaciu zatiaľ nič mám podľa vás ešte počkať či skúsiť zase otestovať ďakujem za vašu odpoveď
@richarsivak skús sa ráno otestovať. A fotka by bola lepšia z bližšia, takto tam nie je nič vidno
@qwer2019 dobre skúsim 🙂
@richarsivak no ako si dopadla?
Nooo bolo by fajn ak by si dala vedieť
@amalka147 dnes ráno
@richarsivak gratulácia tak to už máš isté 😉
@domin868 ďakujem vám😘
Blahoželám, na dnešnom teste je to krásne vidieť. Veľa zdravia 😇😇
@qwer2019 ďakujem🙂
@nikolet1992 podľa mna čiarka urob rano
@kvetinkaaknitevk to som robila okolo 17:00
@nikolet1992 tak určite urob ráno
@kvetinkaaknitevk urobím ďakujem za radu
@nikolet1992 niečo tam vidím, ale ževraj tieto dosť duchuju, tak neviem 🤷 ale skús spraviť iný a uvidíš ✊
@christinka1 toto je už druhý lebo prve som robila a tam bola moc slabá na foto ich nebolo vidno tieto sú o niečo viac silnejšie
@nikolet1992 ale myslím inú značku testu, alebo skús clearblu digitálny
@christinka1 áno skúsim ten
@nikolet1992 koľko ti mešká MS?? Ja som si robila tento pred vyše rokom a potom aj digitálny clearblue a krásne mi vyšli... Síce ja som testovala deň pred MS
@richarsivak gratulujem!
@christinka1 ja som mala tento mesiac ms ale iba trojdňovú a takú som mala že jeden den slabe spinenie a na druhý deň trošku silnejšie aj krv a na trety den nič uplne máličko spojenia hnedého
@nikolet1992 uvidíš zajtra sprav ten digitálny😉 budem držať palce a čakať foto 😉
@christinka1 ďakujem uvidime zajtra hodím aj foto sem
@ankare ďakujem🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nejaká fotka trochu viac z diaľky a z horšieho uhla by nebola?