Slabučká čiarka na teste

kkatulikk
29. aug 2017

Ahojte, viem že už veľa sa diskutuje o tehotenských testoch, ale som nedočkava a potrebujem názor...tento mesiac som namiesto menštruácie mala len slabé špinenie, ktoré trvalo asi 3 dni..je tomu už ďalšie 3 dni tak som si pre istotu spravila dnes ráno dva testy..sú so slabulinkou čiarkou..príznaky nemám žiadne okrem toho že ma pobolieva spodok brucha..s priateľom si pozor nedávame už rok a zatiaľ nič tak by ma to prekvapilo 🙂 ďakujem za názor 🙂

melindusinka
29. aug 2017

@kkatulikk ahojky,no tak ta je celkom jasna bodaj by sa aj mne taka objavila🙂

sophinka17
29. aug 2017

@kkatulikk krasna druha ciarka 🙂 gratulujem a prijemne tehulkovanie prajem!🤰 🙂

xxxxxnnnnn
29. aug 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

luckavla
29. aug 2017

Jeej gratulujem, toto je nepochybne pozitivny test 🙂

leamax
29. aug 2017

@kkatulikk potichucky gratulujem, nech mas pohodove tehulkovanie🙂
ja som mala taketo ciarky a v pondelok uz idu prvy raz do skolky😉

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nini1010
29. aug 2017

To nie je ziadna slaba ciarka.to je velmi pekna ciarka 3 dni po ocakavanej MS.

llabello
29. aug 2017

moja bola tiez slabucka a som momentalne v 21tt 🙂 drzim palce 🙂

nadejna7
29. aug 2017

Noo ja by som si dovolila gratulovat. Podla mna tehotna si. Ono to je fakt niekedy tak, ze to pride v tu najneocakavanejsiu chvilu, ked uz clovek pomaly ani nedufa😉

kkatulikk
autor
29. aug 2017

Jaj dievčatá ďakujem za pozitívne názory 🙂 Počkám nejaké dva dni spravim test znovu a budem dúfať len neviem ako to teraz vydržím 😄 Ďakujem ešte raz ste mile 🙂

sabina_es
29. aug 2017

@kkatulikk ak by si aj mala za dva dni rovnaku ciarku,hlavne nestresuj🙂. Ja som si spravila tri testy. Kazdy po dvoch dnoch a stale boli rovnako slabe tak som bola v strese ze co sa deje, pretoze vacsinou ciarka silnie. A som v uplnom poriadku.

orieska325
29. aug 2017

Ahoj🙂toto nwni slaba ciarka to je cara jak hrom..ja som mala taku slabulinku ze v 55uhle a pod extra svetlom bolo ledva daco vidiet..a teraz spinka vedla v spalni😁😁vsetko dobre prajem.

kkatulikk
autor
30. aug 2017

@sabina_es v úplnom poriadku zn. tehotná? Aj doktor ti to potvrdil už?

erickatt
30. aug 2017

@kkatulikk toto neni duch. Si tehotná

lia23
30. aug 2017

Gratulujem,krasna druha ciarocka..uspesne tehulkovanie 🙂

kaki221
30. aug 2017

@kkatulikk gratulujem si tehotná😉

sabina_es
30. aug 2017

@kkatulikk ano. Uz som v 12tom tyzdni a vsetko je zatial v poriadku😊

nikkya
31. aug 2017

Ja som mala ešte slabšie a momentalne som v 13 tt 😊

kkatulikk
autor
31. aug 2017

Baby dnes ráno takto prikladám foto, stále neviem kedy mám ísť k Dr. myslite?

nini1010
31. aug 2017

@kkatulikk teraz este nie,este je skoro.ak pojdes uz teraz este tam nebude ziadna akcia srdca a dost pravdepodobne este ani ziadny plod,iba ak tak gestacny vak.povie ti pridte o 2 tyzdne a uvidime a ty budes mat 2 tyzdne nervy v keli ci tam srdiecko bude alebo nie.ja odporucam az v 7.tt,teda ked budes mat aspo 6+nejake dni.

kkatulikk
autor
31. aug 2017

@nini1010 som hrozne nedockava stále len na ten test pozerám že či je čiarka alebo nie a už si nahováram príznaky 🙁

nini1010
31. aug 2017

@kkatulikk ale je tam uplne jasna ciarka to ani nedumaj.urob ako myslis ale vravim ti ako to je.neviem co cakas ze ti doktor potvrdi v takomto skorom stadiu ale ver mi,nechces prezivat ten stres z cakania co teraz prezivam ja.

nika898
31. aug 2017

@kkatulikk neboj je tam pekna druha ciarka 🙂 ja som bola u Dr. asi 5 dni po vymeskani a o tyzden ma objedna na krv kontrola hcg a potom na sono som isla v 8 tyzdni ale nestresovala som lebo som vedela ako to chodi ze srdiecko je vydiet az okolo 6 tyzdna ale teraz som uz druhy krat tehotna takze to berem inak. A gratulujem uzivaj si tehulkovanie a bolesti v podbrusku su uplne normalne 😉

sense
31. aug 2017

to je pekna druha ciarka, ja osm mala takeho ducha ze som si myslela ze si to len namyslam a dnes ma ten duch styri roky

kkatulikk
autor
31. aug 2017

@nini1010
Ďakujem za rady, počkám ešte teda 🙂 A čo sa deje? Samozrejme nemusíš napísať keď nechceš...

nini1010
31. aug 2017

@kkatulikk som tehotna.tehotenstvo vidno ale plodik este nie a to som uz 6+1.nic ine mi nezostava len tyzden cakat.je to 50:50.neda sa nic robit.

kkatulikk
autor
31. aug 2017

Tak držím palce nech všetko dobre dopadne!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre