Po potrate a rok a pol pauze z gyn dovodou sme sa nemohli snazit o babo, lebo som podstupila konizaciu a dalsie vysetrenia. Od marca sa snazime a nic. Boli sme na dovolenke a v pondelok 31.8 som dostala tam strasne bolesti v podbrusku a v chrbte. Skontroloval ma gynkolog a maternica je v poriadku len snej krvacam slabsie a bolest mechura. U nas 1.9 som bola na pohotovosti a dali mi nieco proti krvacaniu a ze to mam z maternice a ze by trebalo chir. osetrenie po konizacii a dostala som antibiotika na mechur. Dnska 4.8 som si zo srandy spravila test a ukazalo mi slabu ciarku a este trosku spinim taky slabo hnedy vytok. Lekarku mam do 7.9 na dovolenke.Teraz neviem ci mam 3 dni pockat na lekarku, alebo ist na pohotovost, lebo takto mi prebiehal potrat pre rokom a pol, kde som zacala spinit a na 3 den som potratila. Len vtedy som bola uz 6tt a teraz mam slabulinku ciarku. Poslednu menstruaciu som mala 20.8.
Ahoj,ja som mala takuto ciarku slabu a neskor silnela.bola som u dr a z krvi mi potvrdil ze som tehu a atvrtok ma objednal na vysetrenie.pockaj kym sa ti dr vrati a aup za nou.nech ta pre istotu kuk ci je vaerko u teba ok.
bez na pohotovost, nemas na co cakat do pondelka, aks ato podarilo treba spravi vsetko preto aby sa to udrzalo. drzim palce 🙂
urcite pohotovost...alebo zastupujuci lekar.
ja by som nešla nikde, radšej by som počkala pokiaľ sa dá na svoju lekárku. Na pohotovosti a v nemocnici sa tiež nepretrhnú s potratmi na začiatku tehu. 😒
Posledná ms 20.8 a pozitívny test? To sa mi nezdá.
Na pohotovosť by som išla len ak by som mala neustupujuce bolesti a horúčku. Pokial je len výtok tak by som pockala na gyn alebo šla k zastupujúcej/mu gyn
Máš ale plno dalších nepríjemnosti, tak ja neviem..
20.8. bol začiatok MS? Teda si 15DC? Ak by si bola tehotná napriek MS, už by bola čiarka pravdepodobne silnejšia a na pohotovosti by uvideli aspoň zvýšenú sliznucu. Ak máš otehotnieť v tomto cykle, test by bol snehobiely. Na pohotovosti sa ťa opytaju na poslednú MS a ktovie či ťa vôbec vyšetria...podľa mňa je to nejaký iný problém prípadne test je falošne pozitívny (mamatest?). Skús ráno inú značku.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Radšej chod na pohotovosť - lepšie ist raz a zbytočne, po konizacii je riziko potratu zvyšené.