Ahojte,prosim vas,stretli ste sa niektora s tym,ze dalsikrat,ked ste sa testovali bola slabsia ciarka este slabsou? Diky
skús robiť test tak, aby bol test od toho istého výrobcu....citlivosť môže byť rôzna...
Sprav si zajtra ráno ďalší test a uvidíš, ak bude ešte slabšia tak to asi nebude dobré :/
ahoj, ja sa nikdy netestujem dvakrat 🙂 najlepsie sa objednat k dokimu na potvrdenie tehu x alebo ako hovoria baby, pockat par dni 🙂 a najlepsie pouzit tu istu znacku!
tak choď k doktorovi keď testy hnevajú 🙂 a mala si tú istú značku? skús digitálny
Ano,ta ista znacka :( teraz som kupila mamatest,tak neviem ci spravit hned alebo rano....a k dr som planovala v pondelok.ked sme este len konciaci 4tt
Kedze som este len konciaci 4tt
@lilli251 naco tak skoro ku gynekologovi??
@veronikaszabova citali ste si napr, ako je to pri mimomatern.tehu? tak napriklad preto
Baby
Ak mavam Dlhe cykly 32-34 dnove
A dnes som 14DPO tak ms
Je mozne ze pride az 26 marca cize az o 8 Dni ?
Moj menstruacny kalendar mi to tak ukazuje
A zatial ma nikdy neklamal 1-2 dni hore dole maximalne bud prisla skor alebo neskor ale len o 1-2 dni
A je mozne ze tehu testy stale snehovo biele napriek tomu ze som uz 14DPO ?? Myslite si ze tam este nejaka nadej je ?? 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lilli251 ahoj ja som tak mala, žiaľ u mňa to skončilo neúspešne, skús o pár dni, snáď bude silnieť, držím palce.