Slabší menzes a hnačka. Som tehotná?

popkiss
9. máj 2012

Chcela by som sa informovať ohladom pohlavného styku s priateľom. Deň pred menštruáciou sme ho mali a nie sme si istý či došlo k oplodneniu. Menštruáciu som dostala tak ako mám mať. Mám ju už cca 3-4 dni a teraz mi trochu zoslabla. Začala som mať hnačky. Môže to byť aj tým že som sa prejedla? Potrebujem radu.

svetllana
9. máj 2012

@popkiss Tehotna nie si. Nabuduce sa chrante, aby si naozaj nepocala "neziaduce" dieta.

monyccka
9. máj 2012

A cim by to este ako malo byt? Tehotenstvom? ;) Ved hnacka nepatri medzi priznaky tehotenstva.. Kup si test, za par dni sa pretestuj, alebo skoc na gyndu. Ale podla mna stresujes uplne zbytocne. Menstruacia v riadnom termine s normalnym priebehom..

tea333
9. máj 2012

@popkiss den pred menstruaciou pravdepodobne k otehotneniu nedoslo. vajicko potrebuje na usadenie cca 10 a viac dni. jedine ze by si otehotnela iny den, skor pred menstruaciou.
mali by ste sa s priatelom velmi dosledne chranit, ak si tehotenstvo nezelate. Ver mi, ist na potrat je male osobne peklo pre kazdu zenu a mnoho z nich na to nikdy nezabudne a vycita si to.
nie je to ziadna sranda, aj ked sa to moze javit ako jednoduche riesenie.davala by som si sakra pozor.
ved existuje viac sposobov ochrany 😉

popkiss
autor
9. máj 2012

Ďakujem vám veľmi pekne. Určite som si ponaučenie zobrala a trochu ste ma ukludnili. Ten test si chcem kúpiť a uvidím. A po koľkých dnoch sa dá zistiť z testu ?

tea333
9. máj 2012

@popkiss test si kup s citlivostou 10, napriklad mamatest alebo clearblue digitalny, tie su spolahlive, a rob ho tak 14 dni po moznom oplodneni. ked si teda chces byt uplne ze ista. a rovno si kup aj nejake kondomy a pod 😉

anjelicek26
9. máj 2012

@popkiss - aby si mala istotu - 14 dni od styku.

megies777
10. máj 2012

ahojte, som tu nová. včera som si spravila test a mala som dve čiarky, no tá druhá bola len veľmi,veľmi slabá. Mám mierne pichanie v podbrušku a trochu aj špinenie (o dva dni by som mala mať menštruáciu..). Mám z toho strach, v januári som o jedno mimčo prišla (9 tt). Mám strach, že to dopadne znovu tak isto

belusa
10. máj 2012

@megies777 ahoj tehotná si ak bola aj slabá druhá čiarka ak špiníš aj to sa stáva a verím, že tento krát to vyjde možno by stálo za to zbehnúť k dokimu aby Ta pozrel!!!držím palce daj vedieť ako si dopadla

tea333
10. máj 2012

@megies777 slabe spinenie na zaciatku tehotenstva byva, druha ciarka znamena pozitivny test, nech je akakolvek slaba. este je ale dost skoro, pockala by som par dni, kym mas dostat ms a ked bude meskat, skus spravit dalsi test s citlivostou 10 z ranneho mocu a ked bude ciarka silniet, budes vediet ze je vsetko ok.
drzim palce

melinduska
10. máj 2012

@megies777 aj ja som o jedno mimi prišla som špinila a nedopadlo to dobre☹( ale teraz druhý krát som v termíne menzesu normálne menzes aj mala (trochu divný ale bol) a zároveň som mala pozitívny test, ktorý som si urobila preto lebo menzes bol jeden deň potom 2 dni nič a potom zasa a takto asi týždeň a nakoniec o chvíľu ak všetko dobre dopadne bude malinká na svete 🙂 ale určite by som zašla k lekárovi

megies777
10. máj 2012

babulky ďakujem Vám za povzbudenia. Ja mám už dve deti 10r a 8r a tieto tehotenstva prebiehali úplne bez problémov. Po poslednom nepodarenom mám strach. Nechcem ešte k lekárovi, lebo aj pri tom poslednom mi povedal že je to ešte skoro a nie je to ani vidieť. Počkám ešte aspon týždeň a uvidím. Čo má sa stať, to sa stane...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre