Slabnutie čiarky

4. máj 2024

Dobrý deň , stalo sa niektorej z vás že vám čiarky slabli? Podľa poslednej menštruácie som cca v 6. týždni. Ku gynekologičke idem v pondelok. No robila som si testy a 2.5. mi vyšiel takýto (prvá fotka) a dnes ráno mi vyšiel takýto (druhá fotka). Dnes som si test robila o 6 ráno a o 4:30 som pila pepsi može to mať niejaký dopad na to? mávam 27 dňove cykly a dnes som 38 dc, menštruácia meška 10 dní.

blonde_bella
4. máj 2024

Bola si už u dr?
Takto sa prejavuje biochemické tehotenstvo

autor
4. máj 2024

@blonde_bella idem až v pondelok, no minulý mesic sa mi stalo to že som raz mala raz nie pozitivny test a potom pred ms už som mala všetky negatívne ...no teraz mi vyšiel aj digi test + 2-3 a teraz zrazu takýto test...je šamca že je všetko vporiadku a je len niejak zle koncentrovaný alebo niečo?

bejbs123
4. máj 2024

Rada by som podporila,ale nevyzera to dobre :( no drzim palce nech sa mylim

dadka1997
4. máj 2024

To vyzerá na biochemické, alebo bolo málo farbiva v tom psolednom teste

petamich
4. máj 2024

zial u mna v dvoch pripadoch slabnuca ciarka nevestila nic dobre :( verim ale, ze to bolo koncentraciou mocu alebo farbiva testu, drzim paste 🤞🏻

hipuska
4. máj 2024

Zbytočne sa stresujes. Môže byť menej koncentrovaný moc. Koľko si tej Pepsi vypila?

autor
4. máj 2024

@bejbs123 može mať vplyv na to aj to že som pila alebo to že vlastne sa mi šmykol do toho moču a bol ponorený viac ako by mal ?

autor
4. máj 2024

@hipuska neviem dva tri glgy, ale ráno sa stalo to že ten test sa mi vyšmykol do toho moču a bol ponorený viac ako mal...je šanca že aj toto porobilo niečo

bambieblue
4. máj 2024

Urob so zajtra ešte jeden test a uvidíš

domka222
4. máj 2024

Nemyslím si,že Pepsi by mohla zmeniť koncentráciu moču natoľko, že by bol test slabší. Dnes by malo byť hcg znova o niečo vyššie, čiže aj keby bol moč zriedený, čiarka by nemala byť slabšia 🤷‍♀️. Čo na tej druhej foto je fakt viditeľne slabšia

jaskolka
4. máj 2024

Aj keby si vypila liter Pepsi, uz by to nemalo nejaký zvláštny vplyv. Urob zajtra ďalší test, možno tento mal len menej farbiva, ťažko povedať.
No možno to skutočne nie je prosperujuce tehotenstvo, ale len biochemické a bohužiaľ, postupne "odíde". To sa momentálne nedá predpovedať, nič ani nemôžeš urobiť. Len to nechať na prírodu

bejbs123
4. máj 2024

Tak malo tekutin nesposobi taky rozdiel,toto zial vyzera na rychly pokles hcg,ale ak mas pochynosti o zle vykonanom teste,tak kup novy test,2hodinkx nic nepi a uvidis aky bude vysledok

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
4. máj 2024

@bejbs123
@jaskolka

@domka222
@bambieblue
@hipuska
slečny, takto to vyzera po zaschnutí...tie vrchné 3 sú tie silnejšie a ten posledný spodný je dnes čo bol slabší...teraz myslím že v tom až taký rozdiel veľky nie je...čo poviete???
@petamich
@dadka1997
@blonde_bella

bejbs123
4. máj 2024

Vobec to nevyzera zle,drzim palce

bambieblue
4. máj 2024

No vieš čo, kašli teraz na testy a počkaj do pondelka a uvidíš čo ti povie lekár. Takto sa len zbytočne stresuješ .Už viac netestuj počkaj už ako bude tak bude. V pondelok sa dozvieš viac

sofia1979
4. máj 2024

No ja by som už len počkala, uvidíš v každom prípade držím palce u mňa to, ale tak nedopadlo dobre

petamich
4. máj 2024

snad bude vsetko v poriadku, uvidis co povie lekar, drzim silno paste

dadka1997
8. máj 2024

Testy máš krasne, hlavne bez stresu 😊 držím palce

autor
8. máj 2024

@dadka1997
@petamich
@sofia1979
@bambieblue
@bejbs123
som v 6. tyždni👶❤️

sofia1979
8. máj 2024

Super gratulujem teším sa s tebou 👍😉

lienka.7
8. máj 2024

Autorka, nestresuj sa zbytočne, počkaj na vyšetrenie u doktora. Vyzerá to na dobrej ceste, neboj 😊
Držím palce 🍀👍✊

terry658
8. máj 2024

Keď sa ti šmykol a ponotil tka je to normálne. Myslím, že tie po tom zaschnutí máš krásne a nie je sa čoho báť. Zatiaľ nestresuj, to bábätku škodí najviac a už netestuj. Počkaj na vyšetrenie u doktorky. To ako to dopadne nikdy ovplyvniť nevieš.

autor
8. máj 2024

@terry658 bola som v pondelok, 6. tyždeň, srdiečko bije❤️

dadka1997
8. máj 2024

Jeeej gratulujem😊😊😊

terry658
8. máj 2024

Gratulujem!!!!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre