Slabne mi čiarka?

carinka888
21. okt 2023

Robila som si aj dnes rano test.. ciarka dost slabsia… krize ma hrozne bolia a mam pocit akoby som mala hned dostat menzes… 5dni mi meska .. clear blue ukazuje 1-2 kedy si urobit dalsi?

carinka888
autor
21. okt 2023
tehotna40
21. okt 2023

@carinka888 jeden slabší test nič nezmenená, mohla si viac piť, v noci viac cikat a pod.... takže nestresuj a kľudne skus zajtra ďalší test. Clearblue keď mi ukázal +1-2, o osem dní ukázal 2-3 a o ďalších osem dní 3+. Tak skus aj podľa toho ,či hcg rastie. Držím palce

doda26
21. okt 2023

@carinka888 no neviem toto sa mi uz nezda okej. Po 5 dnovom meskani a aj podla tych testov ako isli po sebe, by si uz mala mat teraz ciarku, ze ti oci vybije. A uz takto neskor mozes mat aj zriedeny moc aj nezriedeny, ale hcg by uz malo byt o dost vyssie, aby ti ukazalo peknu ciarku. A aky to mas toto test? Mozno skus nejaky iny, napriklad Woman secret alebo Mamatest, tie mi ukazali krasne ciarky

sweetbrownie
21. okt 2023

@carinka888 clearblue by mal ukazovať 2-3 týždeň keď už ti mešká. Zopakuj o 2 dni test a uvidíš možno zosilnie

carinka888
autor
21. okt 2023

@doda26 ok skusim iny test… strasne mam nervy uz ja mam toho uz vela za sebou 3 potraty 1 mimomaternicove konizaciu talze ja pevne dufam ze bude to ok

tehotna40
21. okt 2023

@doda26
@sweetbrownie baby nič v zlom ale toto môžte tvrdiť, len keď máte presne odsledovanu ovuláciu,lebo ja mam 32 DC, aj ten niekedy nepravidelný, neskoro ovuláciu a pri dcére som mala 7 deň pozitívny prvý test, teraz pri tomto tehotenstve na 5ty deň, v deň meskania negatívne testy. Takže ja by som ešte nestrašila a hcg stúpa každý druhý-tretí deň. Čiže keď sa testuje každý deň nebudú tie čiarky tak tmavé každým dňom.

tehotna40
21. okt 2023

@carinka888 koľko je dní od kedy si robila digi ?

jaskolka
21. okt 2023

Tak možno bol moc viac zriedeny, skus zajtra trebárs urobiť hneď ráno, aká bude čiarka.
Lebo je pravda, ze mala by byť už trochu silnejšia. Nepanikar ešte, skus zajtra a uvidíš.

jaskolka
21. okt 2023

@tehotna40 to je pravda, ale keď už ho mala raz pozitívny,a jasne viditeľnu čiarku, tak skutočne by mala postupne čiarka silniet, no jej opačne, slabne.
Vidno to zreteľne už od toho 18.dna, ze je slabšia.

bejbs123
21. okt 2023

@carinka888 keden test este nic neznamena,mohol byt viac zriedeny.je pravda,ze to nesilnie ukazkovo,ale nemam slusenost s tymto testom,zial moze ist aj o biochemicke,pozitivna mysel a drzim palce

carinka888
autor
21. okt 2023

@tehotna40 digi som si robila vpondelok a aj vcera bol este 1-2

tehotna40
21. okt 2023

@carinka888 tak v utorok sprav, o tých 7-8 dní by mal ukázať viac týždňov

carinka888
autor
21. okt 2023

@tehotna40 urobim… zatial sa ani nebudem uz testovat pretoze som si uz dnes vyrevala oci 😭

domka222
21. okt 2023

Toľko testov za toľko dní,by mala čiarka tmavnúť

niqua
21. okt 2023

@carinka888 z mojho pohladu je toto strasne tyranie samej seba...skus sa ukludnit, trochu pozitivnejsie by som to brala, babatko je prve dni len na navsteve v nasich materniciach a samo sa rozhodne ci ostane alebo odide ...ja viem, ze znejem mozno kruto a necitlivo, ver mi, ze ta chapem...ale toto mi pride prilis :( prestan si robit tie testy, zavolaj gynekologi na ultrazvuk a odber krvi...netyraj sa takto :(

niqua
21. okt 2023

@carinka888 ja som mala dve ciarky az dva tyzdne po meskani MS...ked uz som babatko aj realne donosila....niekedy som mala kolajnice skor a babatka odisli...velmi ti drzim palce 😘

carinka888
autor
21. okt 2023

@niqua idem v piatok buduci… ja viem je to tyranie sama sestricka mi povedala nech sa testujem ze aka bude ciarka🫣 uz ma drbne… na zaviatku som mala velmi bolestive prsia teraz len bradavky, dnes rano ma krize boleli, aj si zvyknem pospat, aj som revala aj kadeco😭dnes mam chut si zapalit aj cigaretu🫣😭 no ale cakat do buduceho tyzdna je heoza…

sella38
21. okt 2023

@tehotna40 prvý pekne pozitívny test má na fotke spred šiestich dní, to už by mala mať dnes rovnaké čiarky na teste, tu proste zákony stúpania HCG pri prosperujúcom tehotenstve neoklameš... žiaľ.

@carinka888 drž sa

niqua
21. okt 2023

@carinka888 drzim ti palce, noaco jednu cigu si aj daj...ja som si dala poslednu ked som mala potvrdene tehotenstvo a aj srdcovu aktivitu...odvtedy som nefajcila nikdy uz...drzim ti palce a budem na teba mysliet a posielam vela pozitivnej energie 😊

lujza_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
carinka888
autor
21. okt 2023

@lujza_ no zacala som aj spinit takze podla mna babatko odchadza zw?

esmeronka
21. okt 2023

@carinka888 bohužial pravdepodobne biochemické

domka222
21. okt 2023

Ja keď som mala MA tiež ma strašne ku koncu boleli kríže a potom sa spustilo špinenie za chvíľu krvácanie.

bejbs123
21. okt 2023

@carinka888 ak zacalo spinenie je pravdepodobne,ze sa rozbehne ms :(

carinka888
autor
21. okt 2023

@bejbs123 stale mi test ukazuje 1-2 a mam krv len vtedy ked sa vycikam a utriem.. mam cakat? Alebo ist na pohotovost ked nemam potrvrdene lekarom ci co?

carinka888
autor
21. okt 2023

@esmeronka ja pevne dufam ze nie mimomaternicove

bejbs123
21. okt 2023

@carinka888 a nemate doma duphaston alebo utrogestan? Je otazne na koho natrafite na pohotovosti,ked poviete,ze mate pozitivny test,ale mate spinenie,mozno Vam da nejake tabletky

niqua
21. okt 2023

@bejbs123 presne tak...mna neskutocne boleli krize, krvacala som jasne cervenou krvou...mala bude mat teraz rok...proste mala som presne tento priebeh ako opisuje autorka...az nato teda, ze ja som si nerobila kazdy den test..ale az dva tyzdne po meskani MS aj to boli slabe ciarky...samozrejme ale nechcem davat autorke falosne nadeje...

niqua
21. okt 2023

neviem ci je to mozne alebo je to dopredu dane...ale je to priroda...takto stresovat, tyrat samu seba musi byt strasne :(

carinka888
autor
21. okt 2023

@niqua mna prestali boliet prsia, a len ked sa vycikam a utriem mam trocha krvi.. rozmyslam ci cakat ci sa to rozbehne ci ist na pohotovost ci co… 😭😭mam doma aj duphaston aj ascorutin ale tak len tak si to nasadit bez konverzacie s lekarom nechcem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre