Ahojte babky..tak snazilkujeme a snazilkujeme dalej...Pocujte zienky..Vcera som bola 16 Dc a s manzelom sa sa milovali..nic ma nebolelo..ale po som nasla na papieri krv a aj zo mna este vysla..Nebola sita cervena,ale bola..Brusko ma pobolieva uz takmer dva tyzdne..fakt ako mi skncila posledna mrcha..tak par dni nato ma zacalo pobolievat...na gyndu idem az 1.10..skor aj keby som chcela sa nedostanem..z prace ma neuvolnia..Snad to nebude cysta,alebo zapal..s manzelom sa snazime uz vyse roka a pol...Mate niektora s tym skusenost..Zo mna krv po milovani vysla len vtedy ak to bolo v den prichodu mrchy,alebo den pred...Dakujem
@veronika218 jooj keby to bol aj moj pripad..znepokojuje ma to..lebo od poslednej mrchy tak par dni nato ako mi skoncila,som zacala pocitovat divne pocity v podbrusku a citila som ich aj v noci, ked som lezala na bruchu..potom si manzel vsimol, ze mam vrazne zily na prsiach a ked nie su bradavky stoporene..tak aj velmi velke dvorce...test som robila na 13 DC a bol negativny..dnes som a to zaspinenie s krvou po milovani bolo vcera presne na 17 dDC
@manucao myslim ze na test je velmi velmi skoro...takze vela trpezlivosti prajem!!!!!!
@veronika218 dakujem ti 🙂))))
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@manucao Ahoj ...ja som slabo zakrvacala na 19 DC a u mna to bolo pravdepodobne zahniezdovanie lebo na 30DC som si nasla // na teste......ale ja som zakrvacala na rannej toalete .......takze v kazdom pripade ti drzim palce aby to nebolo nic vazne a aby sa vam co najsor zadarilo 😉