Dobrý deň chcela by som sa spýtať
Snažíme sa s partnerom o babo ale už bohužiaľ som mala dva samovoľne potraty a jedno mimomaternicove tehu.
Teraz mám 5 dni po menzese ale začala som slabo krvácať alebo skôr špiniť no a 3 testy mi vyšli pozitívne jasne že zajtra hneď budem volať lekárovi len sa chcem spýtať či ste to už niektorá zažili
@michaela9751 ahoj, som na tom podobne, som po mimomaternicovom a missed abort a teraz som tehotna. V den ked mi mal prist menzes som zacala spinit a trva to uz vyse dvoch tyzdnov, na pohotovosti aj u doktorky mi povedali nech sa pripravim na biochemicke ale odvtedy mi hcg rastie tak ako ma. Dalsiu kontrolu mam vo stvrtok. Drzim palce nech nam to obom dobre dopadne. Ak spinis “staru” hnedu krv, malo by to byt v poriadku, skor je problem cervena akoby menstruacna krv..
Ahoj. Som na tom podobne, skončila mi Ms a o 2 dní som do večera spinila. Mala si nejaké priznaky pred MS alebo si si prvý test robila po nej?
@niki_9 ahoj, pred ms som priznaky nemala, test pozitivne az 4 dni po. 3 tyzdne som kazdy den na hnedo spinila a bolo z toho mimomaternicove, uz zas :( vcera som bola na laparoskopii, vajcovod sa im podarilo zachranit, lebo druhy uz nemam. Krvacanie/spinenie ziadneho typu netreba podcenovat, ja som mala paniku uz od zaciatku ale nedalo sa nic robit, len cakat kym sa potvrdi potrat alebo nieco ine... drzim palce
@niki_9 nemala som príznaky iba to spinenie keďže už som to zažila ale lekár na ultrazvuku nič nevidel a vylúčil mimomaternicove vzal mi krv ale hcg bolo úplne malinké le. 87 dnes mi bral krv znova a zajtra mám výsledky zatiaľ beriem duphaston a kyselinu listovú čo mi predpísal tak uvidíme
@katrinka233 ja čakám na zajtra na výsledky či hcg rastie tak uvidíme ja tiež už nemám jeden vajicovod nakoľko mi praskol a skoro má to zabilo mala som dosť ťažkú operáciu ale tiež mám teraz strach že čo bude
@michaela9751 mne tiez praskol, mame podobne pripady asi :( potom som mala MA min. rok a teraz zase mmt ale vajcovod nechali, ale vraj sa extremne zvysuje riziko dalsieho mmt kvoli zrastom takze mi odporucaju umele oplodnenie. Drzim ti palce, nezalezi ake je nizke hcg, ale any rastlo tak ako ma 🙂
@katrinka233 no lekár mi volala že prebehlo biochemické takze už nič teraz začína séria vyšetrení a pravdepodobne tiež návšteva reprodukčného zariadenia
@michaela9751 to je mi velmi luto. Ale dobra sprava je ze pojdes po vysetreniach a snad ak sa na nieco pride tak sa to elegantne a rychlo vyriesi 🙂 nastastie zijeme v dobe ked reprodukcne centra maju dobru uspesnost. Drzim palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@michaela9751 drzim palce, nech to dobre dopadne
Urcite by som ale dr.poziadala o kompletne vysetrenie, vratane horm.profilu, trombofilnych stavov, antifosfolipidoveho syndromu, reprodukcnej imunologie...