Slabé krvácanie a pozitívny tehotenský test

eva2324
28. mar 2022

Dobrý deň, chcem sa len opýtať ci ste sa už stým niekto stretli? Meškali mi ms 5 dní mala som pozitívny tehotenský test ale na 6 deň som začala slabo krvácať 1 deň. Potom som spravila ďalší test a bol zase pozitívny slaba ciarka. Ďakujem

alison11
28. mar 2022

@eva2324 Ak bola slabšia čiarka ako na prvom teste tak mi je to ľúto,zrejme ide opotrat ☹

7lenka11
28. mar 2022

Niektore zeny aj v prvy mesiac tehotenstva maju slabucke krvacanie alebo spinenie, co je dost matuce, ci ide o cyklus alebo nedajboze potrat... Chod k lekarovi nech ti vezme krv a zisti hladinu HCG. To bude najvacsia istota 🙂
Ja som bola v minulosti tehotna a prvy mesiac som mala uplne normalny menzes. Sice tehotenstvo neskoncilo dobre, ale bola za tym kombinacia roznych faktorov. Preto ta nechcem strasit a rovno privolavat zle scenare..

rudolfko0
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rudolfko0
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eva2324
autor
28. mar 2022

@rudolfko0 stalo sa mi to len teraz prvý krát. Tak neviem co si mam o tom myslieť 😕

rudolfko0
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eva2324
autor
28. mar 2022

@rudolfko0 ďakujem pekne za radu 🙂

rudolfko0
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
snazilka_bio_mamka
28. mar 2022

@eva2324 akp vyzeral ten pozitivny test a nasledne ten test po tom ci si zacala.krvacat? hod sem.fotky..

petamich
28. mar 2022

ja osobne si myslim, ze zial ide o biochemicke tehotenstvo, ak by bolo tehotenstvo prosperujuce ciarka by mala tmavnut (po rozostupe viacerych dni ako pises viditelne), ak to tak zial nie je a navyse si zacala spinit, krvacat skor je pravdepodobne, ze sa vajicko oplodnilo a neuhniezdilo a menstruaciou sa vyplavi a preto ciarka netmavne 😢 pozitivitu bude este chvilu vykazovat kym sa HCG z tela nevytrati

snazilka_bio_mamka
28. mar 2022

@petamich ja som teraz dobre vyplasena inak 😀 mam 1 den pred ms a taketo testy a bojim sa ze mi pride MS.

majki_ki
28. mar 2022

@eva2324 závisí aj od značky testu, pepino a Maybebaby teraz vychádzajú pozitívne takmer vždy

petamich
28. mar 2022

@snazilka_bio_mamka ale prosim ta na to ani nemysli!!! HCG stupa obden a je podla mna vidno, ze medzi prvym a tretim je rozdiel a ciarka je tmavsia 🥰 na to, ze ti este ani nemeska je to paradna ciarka 🙏🏻🤞🏻

sense
28. mar 2022

@snazilka_bio_mamka medzi predvčerom a dnes je vidno rozdiel.... Držím palce, viem ako dlho sa snažíte, nech to dobre dopadne... Treba myslieť pozitivne

snazilka_bio_mamka
28. mar 2022

ďakujem.kočky veľmi si to vázim ❤už len treba dúfať 🤞🤞

eva2324
autor
28. mar 2022
snazilka_bio_mamka
28. mar 2022

@eva2324 podla mna silnie 🙏 len rob vzdy s rovnakou značkou

eva2324
autor
28. mar 2022

@snazilka_bio_mamka skúsim ešte poobede spraviť 😊dúfam ze to vyjde

snazilka_bio_mamka
28. mar 2022

@eva2324 kolko si dpo?

majki_ki
28. mar 2022

@eva2324 toto vyzerá celkom nádejne 🙂 urob si podľa mňa digitálny

eva2324
autor
28. mar 2022

@snazilka_bio_mamka podľa ms kalendára mi vychádza 33

aliaray1
28. mar 2022

@eva2324 ahoj, normalka, moze sa takto prejavovat uhniezdenie vajicka. Ak by sa to zhorsovalo, nevahaj a smer urgent a predpisu ti progesteron.

Gratulujem 🤗👍🥳♥️

eva2324
autor
28. mar 2022

@aliaray1 ta dúfam ze nám to už vyšlo . Snažíme sa o bábätko už viac než rok😕

lenuska333
28. mar 2022

Ja som bola asi v 9 tyzdni a tiež špinenie potom som aj mierne krvacala, stalo sa mi to prvý krát pri predchádzajúcich tehotenstvach som nič také nemala tiež som hneď myslela na to ze asi potratom tak som utekala na druhý deň k doktorovi a všetko bolo v poriadku

eva2324
autor
30. mar 2022

@lenuska333 a mali ste také pichanie v podbrušku?

lenuska333
30. mar 2022

@eva2324 myslím ze toto nie

noemikatka
30. mar 2022

@eva2324 niektoré ženy majú miernejšiu bolesť a pichanie podbrusku v prvých mesiacoch

milota123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
milota123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
milota123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre