Ahojte baby chcem sa opytat na vase skusenosti pre snazilkovani, 31.8. som mala poslednu menstruaciu 6dni cyklus mavam 28 dnovy teraz by som mala mat 27.9 dalsiu ale v nedelu 22.9 som mala rano po bredudeni asi 2 hodiny sline bolesti v podbrusku presne take ako pri menstruacii a tie po tom ustupili a od vtedy mam slaboruzovy vytok ale len ked sa utreim na nohavickach nemam nic , pred dvoma tyzdnami som uzivala antibiotika a dostala som z nich vaginalnu mykozu a tu som si preliecila canestenom a po preliceni mi nastalo to krvacanie ktore trva uz 4 dni ale len par krat denne sa to objavi test som si robila na 25 Dc ale vysiel mi negat truchu mam bolesti ako pred menstruaciou ale to nepocitujem stale nikdy som taketo krvacanie nemala moze to byt spojene s mykozou alebo aj tehu? Dakujem
@zuzinka1989 dufam ze to bude tehu no myslim si ci to krvacanie nie je po tej mykoze aj ked neviem co si uz mam o tom mysliet uz len cakat a cakat
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mise30 test je najlepsie robit aspon v den ocakavanej ms 🙂 dovtedy ti moze vyjst napr. negativny, aj ked tehotna si...takze, zopakuj test neskor a uvidis 🙂 drzim palce