ahojte.robila som si tehu test a silnejsie ciarky mi vysli ked som si ho robila v priebehu dna a tie slabsie z ranneho mocu mate niektora s tym skusenost?posledny je tiez z ranneho.nato som si robila poobede este jeden ten isty a vysla ciarocka silnejsia len to uz nemam odpotene
mne vzdy ranny test vysiel slabsi ako robeny o cca 11.00 hod.
@awalancha3 a to preco ved viac by to malo vidiet z ranneho mocu ako v priebehu dna.ale dala si mi nadej
@miruuska ..no teoreticky by mal byt ranny najsilnejsi..ale umna to bolo inak, a nie som jedina..... a podla tvojich fotiek, nadej nepotrebujes, alebo si evidentne podla testov tehotna.. zasada je robit testy jednej znacky a v rovnakom case
@nikolet_89 hej len 4 a 5 je z poobedneho mocu predposledny tiez a posledny z ranneho .a dalsi z poobedneho co nie je na foto a bola ciarka silnejsia dokonca ako na predposlednom.tak mam velku hlavu.a co je prvy na foto som si robila rano a v ten den som bola aj na krv a krv bola negativna.a posledne 4 mam piatok sobota a dnes
@awalancha3 a co potom krv lebo krv som mala v pondelok negativnu.aj slabu ciarku a v piatok silnejsiu
@miruuska ...,takto krv negativna znamena, ze v krvi nie je hcg alebo je jeho hranica pod limit pozitivity....... zuadaj este jeden krvny test s tym, aby ti uviedli presny vysledok a nie len to ci je pozitivny alebo negativny...... ak bude krv naozaj bez akehokolvek hcg tak sa na problem treba pozriet blizsie a uz nie na fore MK ale v odbornej ambulancii.....
@miruuska vies co urob si dalsi v pondelok a rovno s nim nakracaj k dr...a vyziadaj si opat krvne testy podla mna si tehotna podla testov ano...a hcg budes mat vyssie o par dni ak to teda je tak...
@nikolet_89 mam v plane ist k dr ale hovoria mi ze mam este ale tyzden dva pockat len to nevydrzim ☹
@miruuska tak to ti verim, ani ja som nevedela vydrzat, tak som sla a na sone nic tak mi brali krv a sestricka, ze ano mate zvysene, ale este sa moc neteste sa moze este vstrebat pripadne stratit take nervy vtedy do mna
@nikolet_89 ja som z toho taka ze neviem ci mam ist zajtra k nemu alebo este pockat alle prezivat dni v pochybnost je velmi stresujuce a vycerpavajuce.fak neviem co dalej
Aj mne sa to stalo boli sme tak netrpezlivy ze sme kúpili 4 testy v príbehu dňa a aj ked to nemalo logiku pretože sa hovorí ze ranný moc je koncentrovanejsi tie nase zosilnievali ale mne vtedy meškal menzes dva dni. Skončilo to dobre a pozitívny výsledok nám teraz už chodí do škôlky
@nikolet_89
@awalancha3
@vavrenka
@andy04 tak dnes som si robila tehu test tej istej znacky co mam na foto tie 4testy a ciarocka silna.
@miruuska ...urcite sa aj v krvi nieco ukaze.... 😉
hej ms.meska.naposledy som mala 31januara.ale ovulku podla vsetkeho som mala az 17 18 februara.takze posunutu.mne vysla slaba ciaroka podla mojich vypoctou ked som bola este len 8dni tehu.v tedy mi bral aj krv a negativna ale ciarocka silnie.dnes mi opat bral krv na hcg a vo stvrtokbudu vysledky tak som zvedava.ani spat sa mi nebude dat ☹
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@miruuska ahoj ja som si robila cca o 16-tej test a vysiel mi podobne ako tie tvoje posledne bola som uplne na zaciatku, este mala nebola ani vidiet na sone :D takze gratulujeeeeeeeem